Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brailenii au trait cu speranta unei remize pina in minutul 47

Callatis: Budur - Panescu, I. Ilie, Eftime, M. Petre, S. Marin - Chelu, Iacob, E. Cogali (min. 88: Carapcea) - Teican (min. 86: I. Cogali), Stoianov (min. 81: M. Gheorghiu)
Antrenor: Marin Radu
Dacia: Olteanu - Iliuta, Constantinescu, L. Ivan, Baldovin, Ciocea (min. 80: Stoian) - Olenic, Pelin, Sandru - Ghioca (min. 81: Covaci), Ungureanu
Antrenor: Gigi Ion
Arbitri: Liviu Cinca (Bals) - Dragos Vlad (Tirgoviste) si Daniel Hulubei (Vaslui)
Observator FRF: Victor Cicu (Bucuresti)

Despre partida de la Mangalia nu se pot spune prea multe. Animate de dorinta de a-si apara sansele de a evita retrogradarea si prin aceasta cu mult mai motivate, gazdele au dominat teritorial insa nu au reusit in prima repriza sa desfaca apararea braileana si sa marcheze, desi Teican si Stoianov au avut momente in care ar fi putut totusi deschide scorul.
Fara cel mai constant jucator al Daciei din ultima vreme, Ochia, suspendat o etapa pentru cumul de cartonase, Gigi Ion nu a avut prea multe alternative pentru postul de coordonator de joc, iar acest fapt s-a rasfrint asupra constructiei atacului in jumatatea adversa.
Chiar daca nu a contat in ofensiva in prima jumatate a meciului, formatia braileana s-a aparat foarte sigur si la pauza spera ca va pleca cu un punct de la Mangalia.

Greselile lui Baldovin si Olteanu au facilitat victoria Callatisului

In partea a doua a meciului oaspetii au primit doua goluri care puteau fi evitate.
La doua minute de la reluare, o minge centrata in careul Daciei a fost degajata imprecis de un jucator de la care o asemenea eroare este impardonabila, Baldovin. Mingea a ajuns la Chelu si mijlocasul Callatis-ului a sutat de la 16 metri in poarta unui Olteanu spectator.
Nici dupa primirea golului brailenii nu s-au trezit la realitate. Astfel ca presingul gazdelor a continuat, iar in afara de Teican si Stoianov, pe lista celor care au ratat desprinderea si-a trecut numele si E. Cogali.
Cu cinci minute inainte de finalul partidei, Olteanu a primit un gol antologic, dupa o minge sutata de Iacob, destul de slab.
Callatis a reusit sa se impuna in fata unei echipe care nu a facut nimic altceva decit sa se apere si nici asta foarte bine in partea secunda a meciului si sa spere in continuare in salvarea sa de la retrogradare.

Declaratii dupa meci

Marin Radu, antrenor Callatis: "Scorul spune totul. A fost un joc pe care l-am controlat de la un capat la celalalt, mai putin spectaculos pentru ca pe noi ne-au interesat doar punctele puse in joc. Ne vom juca in continuare sansele, asa mici cum sint ele, si speram ca in cele din urma sa ne mentinem in acest esalon."
Gigi Ion, antrenor Dacia: "Ne-am aparat bine in prima repriza si, daca nu am fi primit gol imediat dupa reluare, am fi reusit poate sa obtinem un punct. S-a simtit lipsa lui Ochia pentru faza de constructie si din acest motiv noi nici nu am contat in atac.
Deoarece in deplasare avem meciuri foarte grele, pe acest final de retur trebuie sa ne concentram pentru partidele de pe teren propriu, in care vom intilni formatii aflate in a doua jumatate a clasamentului, cum ar fi Gloria Buzaul si FCM Tirgoviste, situate pe locuri periculoase si care au loturi destul de bune din punct de vedere valoric, ce le confera sanse reale de a se salva de la retrogradare."
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii