Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brailenii au sarbatorit "Ziua Internationala a Familiei"

Ieri, Prefectura Braila, Consiliul Judetean si Directia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie (DMSSF) au organizat o serie de manifestari, pentru a marca asa cum se cuvine ziua de 15 mai, declarata "Ziua Internationala a Familiei". Doarece una dintre problemele actuale ale familiilor brailene si nu numai, este dezastrul produs de inundatii, organizatorii s-au gindit sa serbeze aceasta zi printr-o actiune de stringere de fonduri.
Sub egida "Solidaritate pentru Familie", manifestarile au debutat la ora 11.00, cu un concurs de desene pe asfalt, dedicat celor mici, care si-au demonstrat talentul in fata fintinii arteziene. Zeci de copii, ce au reprezentat cite o gradinita din municipiu, au realizat desene cu tema "Familia", cele mai reusite fiind premiate de organizatori. De asemenea, in intervalul 08.00 - 13.00, cei care au dorit sa intinda o mina de ajutor familiilor sinistrate au putut face acest lucru la unul dintre cele sase puncte de colectare, ce au fost amplasate la Casa Tineretului, Piata Concordiei, Piata Mare, Viziru (complex en-gros) si b-dul Independentei (colt cu str. M. Eminescu). "Banii colectati vor fi depusi intr-un cont deschis la Trezorerie de DMSSF Braila si, ulterior, vor fi virati in contul Ministerului Muncii, de unde vor ajunge la sinistrati. De asemenea, in acest cont (Solidaritate pentru Familie - RO51TREZ151500501X004204) vor putea depune bani toate persoanele fizice si juridice din Braila, care doresc sa sprijine aceste familii", a precizat Veronica Macri, director executiv al DMSSF Braila.
Incepind cu ora 18.00, brailenii au fost invitati la un spectacol de binefacere, pe esplanada Dunarii, in cadrul caruia si-au dat concursul fanfara militara si elevi ai Scolii de Arta si Meserii "Vespasian Lungu" Braila.
Manifestarile vor continua si astazi, incepind cu ora 10.00, Prefectura Braila fiind gazda unui seminar cu tema "Familia in Romania anului 2006, traditii si perspective in context european" si a unei festivitati de premiere a patru familii cu vechime de peste 60 de ani de casnicie, de catre primarul Constantin Cibu. La ora 13.00, DMSSF Braila va acorda ajutoare de urgenta familiilor stramutate de pe strada Ancorei si din Comuna Bertestii de Jos, in valoare de 150 RON de persoana. Astfel, au fost identificate 94 de persoane, care vor primi ajutoare in valoare totala de 14.100 RON.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii