Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brailenii au pierdut si amicalul cu satelitul Otelului

In actuala alcatuire este greu de crezut ca echipa fanion a orasului va putea sa se descurce onorabil in viitoarea editie de campionat. Amicalul cu satelitul Otelului a reliefat inca o data faptul ca echipa lui Daniel Iftodi are nevoie de cel putin un jucator de valoare in fiecare compartiment.
La prima actiune a meciului, care s-a derulat chiar in primul minut, Ginghina a primit la marginea careului brailean, a avansat citiva metri si a sutat la coltul lung pe linga un Mitrea spectator, 0-1.
Brailenii s-au masat cu tot efectivul in jumatatea oaspetilor si in minutul 17 au reusit sa restabileasca egalitatea prin Bosoi, care a reluat, cu latul in plasa mingea prelungita cu capul de Fisie.
Cu toate ca firesc ar fi fost ca gazdele sa fie cele care sa incerce sa forteze desprinderea, cei care au reusit-o au fost tot galatenii. Neagu a profitat de o gafa a lui Rotaru a declansat un contraatac, a trecut in viteza de Moroianu si a sutat la coltul scurt, min. 27: 1-2.
Otelarii au cerut apoi un penalty la intrarea ceva mai dura a lui Moroianu la unul dintre jucatorii galateni insa arbitrul de centru a lasat jocul sa continue.
Nici pauza nu a fost un sfetnic prea bun pentru jucatorii CF-ului pentru ca la doar 11 minute de la reluare Otelul II si-a marit avantajul, in urma unei splendide executii a lui Avram, sut de la 28 de metri exact in vinclul portii brailene. Scorul ar fi putut sa ia din nou proportii insa Mitrea s-a plasat bine la lovitura libera executata de Iorga, iar citeva minute mai tirziu, Mazilu a trimis mingea spre propria poarta, Cojoc a interceptat-o, dar s-a grabit si a sutat la coltul lung insa mingea a trecut pe linga tinta.
Finalul meciului le-a apartinut gazdelor insa cel mai periculos jucator a fost tot fundasul dreapta Bosoi. El a incercat mai intii sa-l surprinda cu o bolta pe Popa, dar mingea a trecut milimetric pe linga poarta, iar in minutul 87, a primit o pasa de la Pascu si de la opt metri l-a executat pe portarul galatean. Era insa prea tirziu pentru ca dupa numai trei minute Ionel Ivan a pus capat intilnirii, iar Otelul II s-a impus meritat cu 3-2.
Si aceasta partida amicala a aratat ca deocamdata CF Braila nu este pregatita sa abordeze cu succes noul sezon competitional. Deocamdata echipa este in regres si prima masura care ar putea reprezenta o solutie ar fi cooptarea unor jucatori de la Petrolul. Dupa Bosoi care a confirmat ca este un jucator de mare perspectiva conducerea CF-ului ar trebui sa vada ca mai sint citiva petrolisti care ar putea evolua in Liga a III-a, cum ar fi de exemplu Stanciulescu, Ionita, Costache si de ce nu Stefanita Grosu care este un jucator format la aceasta grupare.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii