Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brailenii au pierdut la scor de forfait

Modelu: Mihai - Bold, Dita, Gitu (min. 84: I. Ilie), Doicaru - Olariu, Rotaru (min. 46: Paunescu), Crita, Paun - Vasiliu (min. 75: Jianu), Ene
Director tehnic: Dumitru Dumitriu
CF Braila: Budur - Calin, Pelin (min.85: S. Matei), Olenic, Cristofan - Ghidarcea, Macare, Ochia, Sandru (min. 46: Caragea) - Girleanu (min. 59: Hristian), Feizula
Antrenor: Ionel Iuga
Arbitri: Andrei Ionita - Ispas Cojocaru si Dan Rosu, toti din Bucuresti
Arbitru de rezerva: Valentin Cristea (Calarasi)
Observator: Gheorghe Ene (Bucuresti)

Perioada de tatonare s-a prelungit pina in minutul 25, moment in care s-a remarcat pentru prima data portarul Budur, la un sut foarte puternic expediat de fundasul central, Gitu. In faza imediat urmatoare Ene a sutat din interiorul careului insa mingea a ocolit de putin tinta. A urmat o lovitura libera in contul gazdelor si din nou Budur a avut o interventie inspirata la sutul lui Rotaru (min. 34). Dupa numai trei minute elevii lui Titi Dumitriu au reusit sa deschida scorul. Ene i-a pasat in careu lui Vasiliu si acesta, beneficiind de marcajul larg al fundasilor centrali braileni, a zguduit pentru prima data plasa portii brailene.
Daca, firesc, tinind cont de valoarea lotului deplasat, CF Braila nu a putut sa puna nici un fel de probleme adversarei sale, Prefab. Modelu a fortat majorarea scorului si putea marca de inca trei ori pina la pauza daca Vasiliu (min. 43) nu ar fi sutat peste poarta, iar portarul brailean nu ar fi avut doua interventii salutare, scotind de la radacina barei si respectiv de la vinclu, mingile sutate de Vasiliu si Rotaru.

Portarul Budur a avut interventii foarte bune, dar nu a putut sa contracareze intotdeauna greselile colegilor din defensiva

Aproape un sfert de ora din partea secunda, jocul s-a derulat undeva la mijlocul terenului si au fost chiar si citeva incercari firave ale oaspetilor de a ajunge la poarta adversa insa actiunile lor s-au oprit de fiecare data la marginea careului de 16 metri.
Cel mai frumos gol al partidei l-a marcat mijlocasul stinga al gazdelor, Paun, care a initiat o actiune personala si, dupa o cascada de driblinguri, in care a depasit cinci jucatori adversi, a sutat la coltul lung, fara sperante pentru Budur, min. 76: 2-0.
Gazdele au continuat sa domine si, cu 7 minute inainte de finalul partidei, au mai inscris o data, prin Gitu. Fundasul central al echipei Modelu a recuperat o minge la mijlocul terenului si a facut o cursa solitara pina in careul advers, incheiata cu un sut in cros, de la 10 metri, la care Budur nu a avut replica.
Desi si-a dorit foarte mult sa faca o figura frumoasa in fata fostului sau profesor din 1992, cu un unsprezece incropit, Ionel Iuga a pierdut categoric duelul cu Titi Dumitriu.
In urma acestui esec, CF Braila ramine pe locul al 16-lea, in zona retrogradarii, in timp ce Prefab. Modelu urca in premiera in fotoliul de lidera, devansind-o pe Forex la golaveraj.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii