Mergi la conţinutul principal

“Brăileni, sărbătorim performanța în stradă!”

• sportivele de la HC Dunărea Brăila vor defila cu un autocar descoperit sâmbătă, 18 mai, la ora 19.15, de la Sala Polivalentă, pe Calea Călărașilor, până la scena din fața Palatului Agriculturii • nu vor lipsi focurile de artificii, jocurile de lasere alături de numeroase alte surprize • seara se va încheia cu un mega concert Connect-R • “Îi așteptăm pe toți brăilenii în stradă pentru a sărbători împreună performanța din întreg sezonul”, este mesajul clubului HC Dunărea pentru brăileni

 

Cel mai bun sezon din istoria clubului va fi sărbătorit sâmbătă în cadrul unui eveniment la fel de spectaculos ca și rezultatele formației brăilene. Mai precis, evenimentul va începe la ora 19.15 când handbalistele pregătite de Jan Leslie și Cristian Preda, împreună cu jucătoarele din echipa campioană de tineret, vor pleca de la Polivalentă, într-un autocar descoperit spre Calea Călărașilor. Spectacolul prezentării protagonistelor actualei ediții a Ligii Florilor și a campioanelor de la tineret va continua pe scena amplasată în fața Palatului Agriculturii.

“Sâmbătă, 18 mai 2024, după meciul cu CSM Tg. Jiu, la ora 19:15, fetele vor pleca de la Sala Polivalentă, într-un autocar descoperit, spre Calea Călărașilor.

Vă invităm să ne fiți alături! Va fi ceva cu adevărat spectaculos pentru Brăila!

Pe scena amplasată pe Calea Călărașilor, în fața Palatului Agriculturii, vor urca echipa de senioare, care a revenit după participarea istorică la Final 4 EHF EL și echipa de tineret a clubului HC Dunărea Brăila, campioana ediției 2023/2024.

Evenimentul va fi prezentat de Daniel Buzdugan și se va încheia cu un mega concert Connect-R.

Avem și multe alte surprize! Jocuri de lasere și artificii!

Îi așteptăm pe toți brăilenii în stradă pentru a sărbători împreună performanța din întreg sezonul.

Alb albastră e inima noastră!”, este mesajul transmis brăilenilor de clubul HC Dunărea Brăila.

 

Restricții pentru traficul auto

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții de siguranță, autoritățile locale au luat decizia de a închide circulația rutieră începând de vineri, 17 mai 2024, ora 22.00, până duminică, 19 mai 2024, ora 6.00, pe Calea Călărașilor, tronsonul cuprins între Str. Griviței și Bd-ul Independenței (între Str. Grivița și Palatul Agriculturii).

În caz de urgențe, prin excepție, pentru salvare, pompieri și poliție se va deschide circulația doar temporar.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro