Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Braileni acuzati ca au furat trei camioane din Spania

Patru braileni au ajuns pe mina politistilor dupa ce au sustras trei camioane si o semiremorca de la o societate din Spania. Ionel T., de 31 de ani, Emilian Romica L., de 33 de ani, Gabriel C., de 29 de ani si Dumitru C., de 35 de ani, toti din municipiul Braila, lucrasera ca soferi la firma respectiva. Cind a constatat ca ii lipsesc autovehiculele, persoana care coordona societatea spaniola a mers la Politie si a facut reclamatie, aceasta fiind solutionata de lucratorii de la Compartimentul Furturi de Auto al Serviciului de Investigatii Criminale Braila. Oamenii legii au demarat cercetarile si au reusit sa ii identifice pe cei patru cetateni romani acuzati de furt, iar camioanele si semiremorca au fost recuperate.
"Extinzindu-se verificarile, au fost depistate pe raza municipiului autocamionul marca “Volvo”, cu semiremorca “Schmitz”, parcat pe Calea Calarasilor, si autocamionul marca “Daf”, fara semiremorca, in incinta unei societati comerciale, cu care susnumitii au intrat in tara la sfirsitul lunii decembrie 2007, prin Punctul de Trecere al Frontierei Nadlac. Autovehiculele au fost indisponibilizate si sigilate, urmind ca, dupa definitivarea cercetarilor, sa fie inapoiate firmei prejudiciate", a precizat agent Camelia Bucur din cadrul Biroului de Presa al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila.
Politistii braileni au intocmit dosar penal sub aspectul savirsirii infractiunii de furt calificat, iar cercetarile continua cu suspectii in stare de libertate.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii