Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Braileanca moarta intr-un accident de motocicleta, pe podul de la Cernavoda

Drumul spre mare a fost fatal pentru o tinara braileanca, care si-a gasit sfirsitul in urma unui accident de motocicleta. Anda Gabriela Popazu (foto) avea doar 33 de ani, era avocat si plecase in Bucuresti de cind a terminat liceul. Nu era casatorita, dar avea o relatie cu Mihai Iordache, de 37 de ani, care are o afacere proprie in Capitala. In dupa-amiaza zilei de duminica, in jurul orei 15.00, cei doi s-au hotarit sa dea o fuga pe litoral pentru a mai scapa de aglomeratia din Bucuresti. Desi aveau masina, ei s-au hotarit sa mearga cu motocicleta, destinatia fiind Vama Veche. Nu au ajuns decit pina la podul de la Cernavoda, unde femeia si-a pierdut viata dupa ce s-a dezechilibrat, a cazut de pe vehiculul condus de prietenul ei si s-a lovit cu capul de un parapet. Politistii au sosit imediat la fata locului si au incercat sa stabileasca imprejurarile producerii accidentului.
Dupa cum ne-a declarat varul victimei, Dragos Florea, accidentul s-ar fi produs din cauza unei pasari care a trecut foarte aproape de tinara, moment in care ea s-a speriat si a cazut de pe motocicleta.
"Se duceau la mare, la Vama Veche, sa manince nu stiu ce peste. Nu erau la primul drum la mare cu motocicleta, erau echipati, aveau geci, casca de protectie. Prietenul ei era foarte chitibusar, ii aranjase casca inainte. Aveau masina, dar totusi s-au hotarit sa mearga cu motocicleta. Motociclistul a spus ca in zona podului de la Cernavoda, a zburat o pasare, a trecut foarte aproape de ea, s-a speriat si a cazut de pe motocicleta lovindu-se cu capul de un parapet. Erau angajati intr-o depasire, nu aveau viteza, in jur de 100 km la ora. Casca s-a frint in interior, s-a inconvoiat. Ea avea si un rucsac in spate, probabil ca a dezechilibrat-o, mai ales ca era destul de slaba, tinea la silueta", a spus varul fetei, profund marcat de tragedie.
Vestea mortii tinerei a cazut ca un trasnet pentru familie. Anda Gabriela Popazu era singura la parinti si avea o relatie foarte buna cu ei. Desi locuia in Bucuresti de ani de zile, distanta pina la Braila nici nu conta.
"Era foarte devotata fata de cei care i-au dat viata. Erau foarte apropiati, venea la Braila foarte des, distanta nu era o opreliste. La telefon discutau tot timpul", ne-a spus varul tinerei.
Trupul neinsufletit al tinerei brailence a fost depus la biserica "Sf. Nicolae" pentru ca toti cei care au cunoscut-o sa isi poata lua ramas bun. Inmormintarea va avea loc astazi, la ora 11.00, la cimitirul "Sf. Maria" din municipiu.

Accidentele se tin lant pe Autostrada Soarelui

Acesta este al treilea accident soldat cu moartea unei persoane, pe traseul Bucuresti-Constanta, dupa cele inregistrate vineri si simbata. O persoana a murit si alte 12 au fost ranite, dintre care sapte raniti grav si cinci raniti usor, in urma a doua tamponari in lant petrecute, vineri, pe Autostrada Soarelui, din cauza fumului gros produs de arderea miristilor. Accidentele au avut loc pe ambele sensuri, atit spre Constanta, cit si spre Bucuresti. In carambol au fost implicate 19 autoturisme.
Simbata dupa-amiaza, un nou accident, soldat cu moartea unei persoane, a avut loc pe Autostrada, cind un autoturism a intrat sub o autocisterna. In acest caz, desi soferul autoturismului era constantean, masina era inmatriculata in judetul Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii