Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Brailact" a finalizat investitii de 6,5 milioane euro la Braila

Conducerea companiei "Brailact" SA Bucuresti, producatorul marcii de lactate "Brenac", a anuntat ca a finalizat o investitie de peste 6,5 milioane de euro in retehnologizarea fabricii de lactate din Braila si a capacitatilor sale de productie, in vederea dezvoltarii procesului de distributie.
"Am decis sa investim in retehnologizarea fabricii si in dezvoltarea distributiei proprii la nivel national, aliniindu-ne astfel si celor mai drastice cerinte europene", a declarat, intr-un comunicat, directorul "Brailact", Yannis Mythis.
Programul de investitii s-a derulat pe o perioada de circa doi ani si a cuprins doua etape. In prima faza, firma a realizat investitii de circa trei milioane euro, pentru achizitia unor linii de productie a iaurturilor si brinzeturilor, echipamente de ambalare si prelucrare a laptelui si pentru modernizarea retelei de colectare a materiei prime. Totodata, firma a alocat sume pentru dezvoltarea retelei de distributie si modernizarea spatiilor de productie, pentru a corespunde normelor europene din domeniu.
A doua etapa a programului de investitii a presupus alocarea unor fonduri de peste 2,5 milioane euro, pentru echipamente de procesare si ambalare a laptelui. De asemenea, inca un milion de euro a fost investit pentru crearea unui centru de distributie si a sediului din Bucuresti, se precizeaza in comunicat.
"Brailact", ale carei actiuni sint listate pe piata Rasdaq, a fost infiintata in Braila in anul 1955 si a fost transferata recent cu sediul in Bucuresti. Potrivit celor mai recente raportari, principalii actionari ai firmei sint doi investitori greci, care detin 48,5%, respectiv 48,6% din capitalul firmei.




Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii