Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Braila va fi prezentata prin panorame virtuale Panoramax

Orasele Braila, Timisoara, Sighisoara, Sibiu si Cluj Napoca vor fi prezentate prin panorame virtuale in primul semestru al acestui an pe site-ul www.panoramax.ro/romania. Cele cinci orase au primit cele mai multe voturi in urma sondajului desfasurat in perioada 10 ianuarie - 9 februarie in cadrul proiectului "Romania Panoramica". De altfel, potrivit informatiilor prezentate de pagina de web, Braila a cumulat un numar de 1.029 de voturi, in timp ce Timisoara, urmatorul oras clasat pe lista, are 547 de voturi, urmat de Sighisoara, cu 481 de voturi. "La inceputul primaverii vom fotografia locurile publice reprezentative ale acestor orase", a declarat Adrian Antohi, director tehnic al "AC Software" - firma care deruleaza acest proiect. Imaginile rezultate vor fi afisate pe site. De asemenea, ele vor putea fi preluate in mod gratuit de catre webdesigneri in site-urile pe care le creeaza. De asemenea, conducerea "AC Software" a invitat toti managerii din aceste orase, cu precadere pe cei din turism, sa se inscrie pe site pentru a beneficia de cite trei panorame gratuite care vor fi afisate online timp de trei luni. Inscrierea se poate face pe pagina www.panoramax.ro/romania, pina la sfirsitul lunii. "Consideram ca este un prilej foarte bun pentru a le demonstra managerilor din turism beneficiile extraordinare pe care le aduce promovarea prin panorame", a completat Antohi.
Serviciul Panoramax consta in fotografierea panoramica, la 360 de grade, in principal a obiectivelor turistice. Tehnica este utilizata si in prezentarea proprietatilor imobiliare si este foarte populara in Statele Unite ale Americii. "AC Software" a creat solutia tehnica pentru unul dintre principalii concurenti pe piata panoramelor virtuale din SUA. Proiectul a inceput la sfirsitul anului trecut, prin realizarea de panorame virtuale cu orasul Bucuresti. Succesul de care s-a bucurat a determinat echipa Panoramax sa-l extinda la intreaga tara, initiativa avind ca scop sprijinirea turismului romanesc.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii