Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Braila organizeaza turneul final al Campionatului National de handbal pentru junioare II

Au mai ramas cinci zile pina la startul turneului final al Campionatului National de handbal rezervat junioarelor II, competitie care se va derula in premiera la Braila.
Aflata pentru a treia oara consecutiv intr-o asemenea faza, echipa LPS-ului brailean, pregatita de profesorul Ion Bucovala, si-a propus ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele doua locuri din grupa.
"Sintem pe ultima suta de metri a pregatirilor si emotiile au inceput sa creasca. Vrem sa ne comportam onorabil. Ne-am propus sa prindem un loc intre primele patru formatii din tara si cu ambitie si daruire cred ca vom putea atinge obiectivul", a declarat Ion Bucovala.
Sursa citata a mai mentionat ca acest turneu nu va putea conta pe doua dintre titulare, Nicoleta Ieseanu si Alexandra Pavalache, dar ca forta de grup va compensa lipsa valoroaselor sale handbaliste.
"Nicoleta va reintra pe teren abia peste doua luni, iar Pavalache are o entorsa la glezna si nu vreau sa riscam. In aceste zile am incercat mai multe formule de echipa si pina la ora primului joc sper sa o gasim pe cea ideala", a mai adaugat profesorul Ion Bucovala.
Pina pe 5 iunie, ziua in care va incepe turneul final, antrenorul brailean va pune accent pe pregatirea tactica si cresterea disponibilitatii la efort in regim de caldura pentru ca handbalistele brailene sa poata avea aceeasi prestatie pe durata ambelor reprize: "Este din ce in ce mai cald si trebuie sa ne adaptam la aceasta situatie. Jucatoarele au inteles ca de modul in care se pregatesc depinde evolutia lor si pot sa spun cu toata convingerea ca nimeni nu face rabat de la efort. Totodata lucram si la latura psihologica, una determinanta din punctul meu de vedere, in realizarea obiectivului pe care ni l-am propus".

In continuare va prezentam componenta celor doua grupe ale turneului final:
Grupa I: LPS Roman, LPS Suceava, CSS nr.4 Bucuresti, LPS Banatul Timisoara, Chimia Rm. Vilcea, Extrem Baia Mare
Grupa a II-a: CSS nr.2 Bucuresti, LPS Braila, LPS Slatina, CSS Sighisoara, Rapid CFR Bucuresti, LPS Piatra Neamt
Echipele clasate pe primele doua locuri din fiecare grupa vor accede in semifinale.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii