Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Braicar" a revenit la 1 leu calatoria cu autobuzul

Dupa nici o luna de la aplicarea unei majorari cu 50% a pretului pentru o calatorie cu autobuzul, conducerea SC "Braicar" a dispus "la loc comanda!". Astfel, un bilet de autobuz costa din nou 1 leu, comparativ cu 1,5 lei, cit a fost pina zilele trecute. Decizia a fost aplicata incepind cu weekend-ul abia incheiat, si "oferta" nu are delimitat, deocamdata, un termen de valabilitate. Practic, este pentru prima oara cind "Braicar" ia o astfel de decizie la presiunea pietei, intrucit hotarirea revenirii la vechiul pret a fost luata in contextul unei scaderi drastice a volumului de vinzari de bilete. "S-a hotarit revenirea la vechiul pret pentru o calatorie cu autobuzul la pretul de 1 leu, incepind chiar cu weekend-ul abia incheiat. Cauza este, pe de o parte, scaderea numarului de bilete vindute, iar pe de alta parte, presiunea creata de ceilalti operatori care au practicat in continuare preturi mici. Deja automatele de bilete au fost pregatite pentru revenirea la vechiul pret. Nu s-a stabilit inca pina cind se mentine decizia micsorarii pretului la biletele de autobuz", ne-a comunicat directorul general al SC "Braicar", Cornel Sandulescu.
Reamintim ca decizia cresterii pretului unei calatorii cu autobuzul la 1,5 lei a fost luata de consilierii municipali la finele lunii iunie, cu aplicabilitate de la 1 iulie, asa cum a venit propunerea din partea SC "Braicar". Punerea efectiva in aplicare a hotaririi CLM a avut loc insa cu o intirziere de aproape doua saptamini, adica abia din 17 iulie, cind automatele au inceput sa emita bilete de autobuz contra sumei de 1,5 lei si bilete de tramvai la 1 leu. De mentionat este ca si unul dintre operatorii maxi-taxi a trecut printr-o experienta asemanatoare, la inceputul acestui an, cind a perceput un pret de 1,5 lei/calatorie. Nu a durat mult pina cind respectivul operator a revenit la 1 leu/calatoria.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii