Mergi la conţinutul principal

Braicar şi-a mărit flota de autobuze pentru preluarea traseelor 16 şi 17

* 9 autobuze au ajuns deja în Brăila şi au fost testate, astăzi, de către primarul Marian Dragomir, alături de jurnaliştii locali * începând de săptămâna viitoare acestea vor intra în circulaţie pe traseele 16 şi 17

 

Municipalitatea a luat în primire, în această dimineaţă, 9 din cele 12 mini-autobuze cumpărate recent prin SEAP, pentru punerea lor în circuit pe traseele eliberate de operatorii de maxi-taxi. Potrivit primarului Marian Dragomir, celelalte 3 autobuze urmează să sosească în Brăila la mijlocul lunii. Acestea au costat în total 23 miliarde lei vechi fără TVA, au o capacitate 21 de locuri (11 pe scaun şi 10 în picioare), sunt încălzite şi dotate cu sistem de supraveghere video.

Marian Dragomir a ţinut să testeze personal unul dintre mini-autobuze, însoţit de directorul Braicar, dar şi de jurnaliştii locali.

Astăzi suntem pe platoul Primăriei Municipiului Brăila pentru a prezenta brăilenilor primele 9 autobuze de capacitate mică venite în municipiu, care vor asigura un transport civilizat, în special pe traseele 16 şi 17 preluate de la operatorii privaţi. Considerăm că prin aceste autobuze de capacitate mică putem să intrăm pe străzile mici din Brăila pentru a veni în întâmpinarea dorinţelor cetăţenilor de a respecta aceste trasee. Putem să oferim un transport de calitate pentru a se face diferenţa între ceea ce ne-am asumat şi ceea ce oferim, între ceea ce oferă alţii şi ceea ce oferă Primăria Municipiului Brăila”, a declarat Dragomir.

Mai multe detalii legate de acest subiect puteţi citi în ediţia print de mâine a cotidianului „Obiectiv - Vocea Brăilei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro