Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Braconieri "pescuiti" de politistii de frontiera

Doi barbati din Tufesti au fost inhatati, weekend-ul trecut, de un echipaj al Politiei de Frontiera, in timp ce carau cu o masina 80 kg de peste prins cu setci monofilament.
"Actionind in baza unei informatii, politistii au organizat o misiune in zona drumului de acces dintre malul Dunarii si comuna Tufesti si i-au depistat pe Gheorghe I., 41 ani, si Gheorghe R., 37 ani, care transportau cu un autoturism “Dacia 1310” aproximativ 80 kg peste diferite specii, din care 60 kg stiuca. Asupra acestora au mai fost descoperite si 4 plase - unele tip monofilament, altele din ata. Celor doi li s-au intocmit actele necesare pentru inceperea cercetarii penale, sub aspectul incalcarii legii referitoare la protejarea fondului piscicol" ne-a declarat subinspector Carmen Pasnicu, purtator de cuvind al Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera (IJPF).
Sursa citata ne-a precizat ca tot la finele saptaminii trecute, un alt echipaj al IJPF a gasit, in zona cunoscuta sub numele de Ghiolul Orbu, mai multi saci cu 10 setci monofilament. Plasele au fost depuse in camera de corpuri delicte, iar cele 80 kg de peste au fost predate unei societati comerciale, pentru a fi valorificate.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii