Mergi la conţinutul principal

Brăilenii sunt așteptați să se înscrie la școlile de agenți de poliție

* sunt scoase la concurs 1.283 de locuri la școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina și 200 de locuri la școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj- Napoca * cererile de înscriere se depun la Inspectoratul de Poliție Județean Brăila în perioada 15 -28 februarie

 

 

 

Tinerii brăileni se pot înscrie pentru a ocupa unul dintre locurile disponibile la școlile de agenți de poliție. Până la sfârșitul lunii februarie, doritorii pot depune cereri de înscriere.

Inspectoratul de Poliție Județean Brăila, prin intermediul Serviciului Resurse Umane, recrutează candidați pentru concursul de admitere în cadrul unităților de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea februarie – martie 2021. Persoanele interesate care îndeplinesc condițiile de recrutare se pot înscrie pentru a participa la concursul de admitere la școlile de agenți.

Potrivit informațiilor transmise de la IPJ Brăila, sunt scoase la concurs 1.283 de locuri la școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina și 200 de locuri la școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj- Napoca. Toate locurile la instituțiile de învățământ postliceal ale M.A.I. pentru care unitățile I.G.P.R., inclusiv IPJ Brăila, au sarcini de recrutare, sunt comune pentru femei și bărbați.

Cererile de înscriere se depun la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, cu sediul în municipiul Brăila, strada Mihail Sebastian, în perioada 15 -28.02.2021, de luni până vineri, între orele 11.00 -15.00, iar în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 10:00 -13:00.

Ulterior înscrierii, în vederea constituirii dosarului de recrutare, candidații trebuie să depună documentele solicitate până la data de 10 martie 2021, doar în zilele lucrătoare ale săptămânii, în intervalul orar 09.00 -15.00.

Cererea-tip de înscriere împreună cu declarația de confirmare a cunoașterii condițiilor de desfășurare a concursului vor fi descărcate de pe site-ul I.P.J. Brăila - secțiunea “Cariera / Admitere”.

Detalii cu privire la înscrierea candidaților și desfășurarea probelor de concurs, condițiile și criteriile specifice pentru recrutarea candidaților și documentele necesare pentru întocmirea dosarului de recrutare se pot obține de pe site-ul oficial al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila - Secțiunea “Carieră - Admitere” (https://br.politiaromana.ro/ro/carieira/admitere).

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro