Mergi la conţinutul principal

Brăileni, vineri puteți merge în audiență la Avocatul Poporului!

* reprezentanții Biroului Teritorial Galați al instituției Avocatul Poporului acordă audiențele într-un birou din Prefectura Brăila, începând cu ora 10.00

 

Vineri, 20 iulie, începând cu ora 10:00, reprezentanții Biroului Teritorial Galați al instituției Avocatul Poporului acordă audiențe cetățenilor din județul Brăila, în municipiul Brăila, la sediul Instituției Prefectului.

Persoanele doritoare sunt rugate să se prezinte cu o petiție din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă și documentele justificative, în copie. Petițiile adresate Avocatului Poporului se soluționează gratuit.

Înscrierile pentru audiențe se vor face la telefon 0236.320010, cu cel puțin o zi înainte de întrevedere.

Instituția Avocatul Poporului este o autoritate publică autonomă și independentă care are drept scop apărarea drepturilor și libertăților persoanelor fizice în raporturile acestora cu autoritățile publice. Avocatului Poporului i se poate adresa orice persoană, printr-o petiție, dacă apreciază că i s-au încălcat drepturile garantate de Constituție prin acte și fapte administrative ale autorităților publice. Petiția se poate trimite prin poștă, prin e-mail sau se poate depune personal în cadrul audiențelor.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro