Mergi la conţinutul principal

Brăileni, fiţi voi “raza de soare” de care Bogdi are nevoie!

• “Raza de soare” este numele unui târg caritabil ce va fi organizat pe 15 martie pentru băieţelul ce se luptă, din nou, cu “buba-monstruleţ” • evenimentul va reuni vânzători şi cumpărători, iar cei care vor să ofere spre vânzare diverse obiecte sunt invitaţi să se înscrie la târg până pe 12 martie

 

Pe 15 martie, brăilenii se vor uni iar pentru a-l sprijini pe Bogdi, băieţelul din Brăila care se luptă, din nou, cu “buba-monstruleţ”, aşa cum a numit acesta boala de care suferă: hepatoblastom. Pe 15 martie, la Restaurant Butterfly va avea loc Târgul caritabil “Rază de soare” pentru Bogdi, eveniment la care şi-au anunţat deja prezenţa membrii grupurilor “Licuricii Veseli”, “Mămici din Brăila”, “Mămici AP Br-Gl” şi invitaţi ai acestora.

Participanţii la eveniment se împart în două categorii: vânzatori şi cumpărători, cu menţiunea că un vânzător poate fi şi cumpărător. Cei care vor să participe la eveniment şi să ofere spre vânzare diverse produse sunt rugaţi să se înscrie pe lista de participare până pe data de 12 martie. Produsele oferite spre vânzare pot fi: alimente (mâncare gătită, dulciuri, conserve din cămara magică a fiecărei gospodine, miere de albine, băuturi, chiar şi vin, pălincă, vişinată, afinată şi alte licori. De asemenea, la târg pot fi expuse produse handmade, hăinuţe şi jucării sau alte servicii, cum ar fi vouchere de reduceri, şedinţe de make-up, facepainting, bilete la teatru etc.

În cadrul evenimentului va exista şi o urnă de strângere a fondurilor. Mai multe detalii despre târg se găsesc pe pagina de Facebook a evenimentului “Rază de soare pentru Bogdi”. Prin intermediul paginii se vor face şi înscrierile la eveniment, iar organizatorii vă vor ţine la curent cu organizarea activităţii.

Reamintim că micuţul Bogdi a fost atras, din nou şi fără voia sa, într-o nouă luptă cu “buba-monstruleţ”. Băieţelul se află acum internat la clinica medicală “Amerikan Hastanesi” din Turcia, pentru cure de chimioterapie, după ce analizele au arătat că este vorba despre o recurenţă a hepatoblastomului. Practic, boala a recidivat. Pe 19 decembrie, i-a fost înlăturat un nodul pulmonar care prezenta o nouă metastază a vechii boli. Ulterior, medicii au luat decizia de a-i administra mai multe şedinţe de chimioterapie. Există, totuşi, şi o veste bună! Organismul lui Bogdi a răspuns foarte bine la tratament încă de la prima cură, astfel că şansele ca băieţelul să iasă învingător, aşa cum ne-a obişnuit, sunt mari.

Haideţi să fim din nou alături de Bogdi, cum am fost pe tot parcursul anului 2018, când a primit urâtul diagnostic. Familia are nevoie de sprijin financiar, deoarece toate serviciile medicale din Turcia sunt cu mult peste putinţele părinţilor. Cei care vor să ajute o pot face donând în următoarele conturi:

 

- Asociaţia “Bogdi învinge tumora”: RO55BRDE090SV53933560900

 

- Popa Cristian, tatăl lui Bogdi, cont euro: RO43BRDE090SV33301900900

 

- Popa Sorina Mihaela, mama lui Bogdi, cont lei: RO02INGB0000999907943914

 

- Pay-pal: cristi_popa23@yahoo.com

 

Iar pe 15 martie sunteţi aşteptaţi în număr cât mai mare la Târgul “Raze de soare pentru Bogdi”! Fiţi voi primăvara de care Bogdi are nevoie!

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro