Mergi la conţinutul principal

Brăileni “Gică - Contra” ai operaţiunilor de deszăpezire, amendaţi de Poliţia Locală

• un şofer a refuzat, cu mult tupeu, să îşi mute maşina parcată pe prima bandă a bulevardului Dorobanţilor, pentru a permite intervenţia utilajelor de deszăpezire • a fost sancţionat cu 290 lei şi 2 puncte de penalizare • alţi brăileni suprinşi că îşi scoteau zăpada din curte şi o aruncau pe carosabilul abia deszăpezit au fost amendaţi, de asemenea, de Poliţia Locală

 

Intervenţia utilajelor de deszăpezire pe străzile din municipiu a fost încurcată, pe alocuri, de maşinile parcate pe carosabil. Cei mai mulţi dintre şoferi au încercat, totuşi, să elibereze zona, când au văzut că se acţionează pentru îndepărtarea zăpezii. Au fost, însă, şi unii care au refuzat cu încăpăţânare şi mult tupeu să îşi mute maşina în altă parte, pentru a facilita intervenţia utilajelor. Un astfel de individ a fost sancţionat, miercuri, 28 februarie, de poliţiştii locali, din cauză că s-a încăpăţânat să ţină ocupată prima bandă de mers a bulevardului Dorobanţilor, deşi fusese atenţionat în repetate rânduri că încurcă operaţiunile de deszăpezire.

“O persoană în vârstă de 34 de ani, din Brăila, a fost sancţionată contravenţional cu suma de 290 lei şi 2 puncte penalizare, de către poliţiştii locali din cadrul Serviciului Rutier al Poliţiei Locale Brăila, după ce a refuzat în mod repetat să îşi parcheze autoturismul astfel încât să nu blocheze activitatea utilajului de deszăpezire care acţiona în zona respectivă, mai precis pe B-dul Dorobanţilor, dinspre str. Ghioceilor către Str. Şcolilor”, ne-a informat Poliţia Locală, prin intermediul unui comunicat de presă.   

În acelaşi comunicat se mai precizează că poliţiştii locali din cadrul Serviciului Rutier al instituţiei au surprins, pe 1 martie, cinci brăileni care aruncau zăpadă pe carosabilul abia curăţat de către utilajele de deszăpezire, pe Calea Călăraşilor, pe Str. Griviţa şi pe Str. Mihail Sebastian. Fiecare dintre cei cinci bărbaţi a fost sancţionat contravenţional cu suma de 50 de lei.

De asemenea, tot în data de 01 martie, poliţiştii locali, de această dată din cadrul Serviciului Ordine Publică al Poliţiei Locale Brăila, au surprins trei persoane care aruncau zăpadă pe carosabilul proaspăt curăţat, pe Calea Galaţi, pe B-dul Dorobanţilor şi pe Str. Dr. Gheorghe Marinescu. Cei trei contravenienţi au primit amenzi în valoare de 50 lei, fiecare.

“În total, în perioada 27 februarie - 1 martie, au fost sancţionate contravenţional 10 persoane, cu vârste cuprinse între 34 şi 81 de ani, suma totală a amenzilor ridicându-se la 740 lei”, precizează Poliţia Locală.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro