Mergi la conţinutul principal

Brăileanul Ştefan Stroe - bronz la europenele de Kata cu arme

La competiţia care a durat în jur de trei ore au participat peste 30 de practicanţi de Aikido din România, Germania, Franţa, Turcia şi Anglia, iar la final, printre medaliaţi s-a regăsit şi brăileanul Ştefan Stroe. La juniori primele două locuri au fost adjudecate în ordine de francezii Emeric Bretov şi respectiv Gerardo Jiverez iar medalia de bronz i-a revenit brăileanului Ştefan Stroe. La seniori 1 unde au participat sportivii cu centuri colorate până la maro, campion european a devenit bucureşteanul Răzvan Caramalău. Pe locul al doilea s-a clasat Florin Florea din Tecuci iar pe al treilea Constantin Tivig din Bucureşti. Podiumul la seniori 2, unde au concurat sportivii cu centuri negre, a fost ocupat de bucureştenii Victor Bubulac, Paul Băiaşu, Cătălin Tudor.
"A fost o competiţie echilibrată, interesantă ca derulare, cu mulţi sportivi foarte bine pregătiţi, iar ceea ce este important pentru noi, este faptul că, printre medaliaţii acestei ediţii s-a numărat şi brăileanul Ştefan Stroe. Miercuri este zi de pauză iar de joi se reiau antrenamentele", a declarat Sorin Joghiu sportivul cu cel mai mare grad din Aikido din Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro