Mergi la conţinutul principal

Brăila Mall se extinde

Fondul sud-african de investiţii NEPI a anunţat că va extinde centrul comercial Brăila Mall, ţinta stabilită fiind aceea de a ajunge, până la finele anului, la o suprafaţă totală de peste 57.000 de metri pătraţi, totul în cadrul unui proiect denumit "Extindere şi refuncţionalizare spaţii comerciale Promenada Mall Brăila". "Obiectivul acestei investiţii", susţine Tiberiu Smaranda, director executiv al NEPI, "este de a aduce clienţilor noştri din sud-estul ţării în perioada următoare mai multe opţiuni de cumpărături şi de petrecere a timpului liber, prin îmbogăţirea mixului de magazine şi restaurante cu branduri de renume naţional şi internaţional".
Modernizarea a început cu recondiţionarea galeriei Carrefour, lucrările fiind programate să se încheie pe parcursul acestei luni. În paralel, au fost iniţiate lucrările pentru extinderea zonelor de food court şi divertisment, urmând ca galeria de retail să intre în lucru treptat, începând din mai până la finele anului, termenul final avansat fiind luna noiembrie.
Brăila Mall, o investiţie inaugurată pe etape, începând cu decembrie 2007, este proprietatea fondului de investiţii sud-african New Europe Property Investment (NEPI).
Anunţul privind extinderea vine în contextul în care pe final de ianuarie METRO România a făcut public faptul că închide în această primăvară, mai precis acum, în martie, porţile magazinului din Brăila, motivând că mediul economic din judeţul nostru nu a evoluat potrivit aşteptărilor, în paralel cu un alt fenomen economic negativ, slaba dezvoltare a puterii de cumpărare a brăilenilor.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro