Mergi la conţinutul principal

Brăila găzduieşte Campionatul European de Kata cu arme

Astăzi, de la ora 10.00, în sala de sport a Colegiului Naţional "Gheorghe Munteanu Murgoci", se va desfăşura Campionatul European de Kata (CEKA), cu arme. O competiţie la care vor participa în jur de 70 de sportivi din România, Germania, Franţa, Turcia şi Anglia. Se vor acorda cupe, diplome şi premii surpriză la patru categorii de vârstă, juniori I şi II, unde vor concura sportivii cu vârste între 14 şi 18 ani şi la seniori I şi II unde vor fi prezenţi cei cu vârsta peste 18 ani.
În altă ordine de idei, luni, conform programului stabilit iniţial, timp de trei ore şi jumătate, în cadrul stagiului internaţional de Aikido de la Brăila, preşedintele Federatiei Române de Aikido, Dan Ionescu (8 Dan), francezii Jean Pierre Demay (8 Dan) şi Michel Martin (7 Dan) şi englezul Nigel Vaughan (5 Dan) le-au predat cursanţilor diferite metode de autoapărare.
"Luni au participat la stagiul internaţional de Aikido de la Brăila în jur de 70 de cursanţi iar lectorii le-au predat diferite metode personale de autoapărare. Cum vede fiecare aceste mişcări de autoapărare. Marţi (n.r. astăzi 5 august) se va desfăşura Campionatul European de Kata, va fi cu siguranţă o competiţie interesantă iar în lupta pentru medalii vor intra sportivi din Brăila, Galaţi, Bucureşti, Constanţa, Tecuci precum şi din Germania, Franţa, Turcia şi Anglia, intrarea este liberă", a declarat Sorin Joghiu sportivul cu cel mai mare grad din Aikido din Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro