Mergi la conţinutul principal

Brăila, capitala artei. Sute de artiști din toată țara expun ce au mai bun la Galeriile de Artă

* sâmbătă, la Galeriile de Artă din Piața Traian, are loc vernisajul Salonului Național de Plastică Mică Brăila - Ediția XXI-a, la care și-au anunțat participarea 445 de artiști plastici din toată România *

 

 

 

Eveniment  cultural marcant, de importanță națională la Brăila. Sute de pictori din toată România, membri ai Uniunii Artiștilor Plastici (UAPR) își vor expune creațiile, la a XXII-a Ediție a Salonului Național de Plastică Mică de la Brăila.

Potrivit artistului scenograf prof. Gheorghe Mosorescu, președintele Filialei Brăila a UAPR și coordonator de proiect, în ziua de sâmbătă, 27 februarie 2021, ora 12.30, la Galeriile de Artă din Piața Traian (Centrul Vechi), are loc vernisajul Salonului Național de Plastică Mică, Brăila, Ediția a XXII-a.

„Mulțumim artiștilor care au trimis lucrări și-i așteptăm la vernisaj pe cei ce o pot face. În condiții de rată mică de infectare Covid-19, vă așteptăm „să ne infectăm” cu virusul Culturii și Artelor Plastice, dragi brăileni!”, sunt cuvintele postate pe pagina personală de Facebook de către prof. Gheorghe Mosorescu.

Până la jumătatea lunii februarie a.c., s-au înscris pentru Salonul Național de la Brăila nu mai puțin de 527 de artiști plastici din toată România, din care au fost admiși cu lucrări 445 de artiști, membri UAPR. Lucrările au putut fi trimise până pe data de 21 februarie 2021, pentru a putea fi incluse în catalogul salonului. Expoziția, vernisată în acest weekend (sâmbătă, 27 februarie, la ora 12.30) va putea fi vizitată până pe data de 14 aprilie 2021.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro