Mergi la conţinutul principal

Brăila are McDonald's!

• restaurantul aşteptat de unii brăileni încă de pe vremea primarului Lungu şi-a început, ieri, activitatea • investiţia s-a ridicat la 8 milioane de lei şi a creat 70 noi locuri de muncă • contrar aşteptărilor, afluxul de clienţi din prima zi nu a fost unul foarte mare

 

Restaurantul McDonald's, pe care mulţi brăileni îl aşteaptă încă din anii '90, de pe vremea primarului Anton Lungu, s-a deschis, în sfârşit, şi în oraşul nostru. Inaugurarea oficială, pentru autorităţi şi mass-media, a avut loc în seara zilei de 19 decembrie. A fost prezent primarul Marian Dragomir, viceprimarii Doiniţa Ciocan şi Alexandru Jantea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ionel Epureanu, directorul Direcţiei de Sănătate Publică, Ciochină. Aceştia au fost întâmpinaţi de o echipă managerială a McDonald's din care a făcut parte inclusiv şeful lanţului de restaurante la nivel naţional, Daniel Boaje, director general al firmei Premier Restaurants Romania, partenerul pentru dezvoltarea McDonald’s în România. „Suntem încântaţi să vedem că între McDonald’s şi Brăila începe o relaţie nouă, de lungă durată. Este o comunitate din care ne-am dorit să facem parte la fel de mult precum ştim că şi-au dorit şi ei să fim aici. Suntem aici după o investiţie importantă şi ne dorim să devenim un partener de încredere pentru comunitate. Cu noul restaurant din Brăila, McDonald’s îşi măreşte familia de angajaţi cu o echipă locală de 70 de oameni, iar recrutările continuă, deoarece avem mereu o uşă deschisă pentru cei ambiţioşi”, a declarat Daniel Boaje. În discursul său, acesta a ţinut să le mulţumească autorităţilor locale pentru sprijinul acordat în realizarea cât mai rapidă a investiţiei. La rândul său, primarul Marian Dragomir i-a felicitat pe reprezentanţii McDonald's pentru felul în care arată restaurantul şi mai ales pentru rapiditatea cu care a fost construit. “Când treceam pe aici dimineaţa, în drum spre birou, se lucra, seara, în drum spre casă, îi vedeam pe muncitori la treabă. Adresez prin intermediul dumneavoastră firmei de construcţii cu care aţi colaborat invitaţia de a se înscrie pe SEAP la licitaţiile pentru lucrări publice pe raza municipiului Brăila, pentru că este nevoie de astfel de constructori serioşi”, le-a spus primarul Dragomir şefilor de la McDonald's.

Situat în Bariera Călăraşilor, lângă Penny Market, noul restaurant McDonald's de la Brăila a fost inaugurat în urma unei investiţii de 8 milioane de lei. Este al 76-lea restaurant deschis la nivel naţional, iar Brăila se numără mai nou printre cele 23 oraşe din România unde funcţionează reţeaua McDonald's.

Restaurantul din Brăila dispune de 97 de locuri în interior, 76 de locuri pe terasă, şi îşi primeşte clienţii într-o atmosferă familiară cu un design modern. Produsele pot fi pregătite pe loc, la comanda fiecărui client, datorită kiosk-uri digitale pentru plasarea comenzilor. Restaurantul include şi panouri de meniu digitale pentru îmbunătăţirea şi simplificarea interacţiunii în restaurant, iar brăilenii îşi vor putea aduce copiii la locul de joacă dedicat acestora, vor putea comanda chiar din maşină, trecând prin drive-thru, iar la McCafé pot comanda cafele şi prăjituri.

Cu ocazia deschiderii, McDonald’s întâmpină clienţii brăileni cu o ofertă valabilă în perioada 27-29 decembrie: fiecare produs Big Mac, McChicken, porţie de cartofi sau cafea McCafé tall este însoţit de un al doilea produs din partea casei.

Ieri, la deschiderea pentru public, nu a fost un aflux de clienţi atât de mare ca la Focşani, unde s-a deschis un McDonald's în urmă cu câteva săptămâni, iar la intrare s-au format cozi uriaşe. La Brăila, pe parcursul zilei de ieri, McDonald's nu a dus lipsă de clienţi, însă numărul acestora nu a fost unul ieşit din comun. Rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile în week-end.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro