Mergi la conţinutul principal

Brăila în sărbătoare! O săptămână de concerte, festivaluri și distracție

* în perioada 10-15 august a.c., Primăria și Consiliul Județean Brăila vor organiza, fără restricții, zeci de evenimente la care este chemată să participe toată suflarea Brăilei * timp de șase zile, vor fi organizate concerte, târguri, festivaluri * Zilele Municipiului Brăila vor culmina cu Parada navelor de Ziua Marinei, Parada mașinilor de epocă, Parada Portului Popular și Târgul Meșterilor Populari de pe Faleza Dunării * printre mulți alții, vor concerta Carla's Dreams, Nicu Alifantis și Magdalena Duțu * totodată, în cadrul Festivalului Internațional de Folclor "Lină Chiralină", vor evolua interpreți din Bulgaria, Nepal, Serbia, Turcia, Ucraina, Macedonia și România

 

Zilele Municipiului Brăila 2022 fără restricții, cu invitați și surprize care mai de care mai antrenante și concerte la care pot participa și mari și mici deopotrivă pentru că, de data aceasta, Primăria Brăila și Consiliul Județean promit să satisfacă absolut toate gusturile. O săptămână de concerte, festivaluri și relaxare pentru toată lumea - fără restricții dictate de noul val al pandemiei - cu târguri, recitaluri și distracție cum nu a mai văzut Brăila - asta ne promit autoritățile, în frunte cu edilul șef.

Enumerăm succint doar câteva dintre evenimentele programate în perioada 10-15 august 2022: Carla’s Dreams, Emaa, Spike, D. J. Sacha Lopez, D. J. Andre Rizo, House Killers (K-Milla & Skary); Nicu Alifantis, Antic, Magdalena Duțu, Liber Sâmbătă, Maria Ciocan; Stones Free, Elena Gatchin Trio; Festivalul Internațional de Folclor "Lină Chiralină", cu interpreți de marcă din Bulgaria, Macedonia, Nepal, România, Serbia, Turcia, Ucraina, precum și cu Parada Portului Popular; Parada mașinilor de epocă; Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii și Tineret "Cărăbuș" în Parcul Monument, Grădina Mare și nu numai; Târgul Meșterilor Populari de pe Faleza Dunării și, nu în ultimul rând, Târgul Național al Anticarilor și Buchiniștilor de pe fosta Cale Regală, actuală Strada Mihai Eminescu.

Totul va culmina cu Ziua Marinei Române (luni, 15 august) care va fi sărbătorită, ca de obicei, pe Faleza Dunării. Astfel, la ora 9.55, va avea loc Parada navelor militare și civile din Portul Brăila, urmată de Sosirea Zeului Neptun și de nelipsitele Jocuri Marinărești. În aceeași zi, brăilenii sunt invitați la concertele susținute de Liberi Sâmbătă (20.15), EMAA (21.15) și Carla's Dreams (22.00). Zilele Municipiul Brăila se vor încheia în aceeași seară, pe Faleza Dunării, cu un Show incendiar de lasere și artificii care va începe la ora 22.45.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro