Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

In boxa acuzatilor, din cauza alcoolului la volan

Alcoolul face prapad printre soferi. Din zi in zi, tot mai multi conducatori auto se pomenesc cu dosar de urmarire penala, dupa ce sint prinsi conducind in stare de euforie bahica. Este si cazul braileanului Iulian Crudu, de 30 de ani, depistat cu 1,80 grame la mie alcool in singe.
Potrivit procurorului Marinela Cosnita, de la Parchetul de pe linga Judecatorie, in noaptea de 25/26 august 2005, la ora 3.00, o patrula a Politiei Municipiului Braila, aflata in cartierul Viziru III, au oprit pentru control autoturismul Renault 21 cu numarul de inmatriculare G - 538 DP, care se deplasa pe Aleea Cocorilor. Soferul, identificat in persoana invinuitului Iulian Crudu, emana miros puternic de alcool, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest. In aceeasi noapte, Crudu a fost condus la spital, pentru a-i fi recoltate probe de singe. Analizele au scos in evidenta o alcoolemie de 1,80 grame la mie.
Invinuitul a recunoscut ca, inainte de a urca la volan, a baut un litru si jumatate de bere si 200 ml de coniac, pe cind se afla impreuna cu niste prieteni. Desi consumase alcool, el a plecat "la plimbare", putin dupa miezul noptii, fiind depistat de politisti in zona blocului E1 din Viziru III.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii