Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bosniac arestat la Bangkok, cu 120 de pasapoarte false europene

Serviciile pentru imigrare din Thailanda au anuntat, miercuri, ca politia a arestat la Bangkok un cetatean bosniac care avea asupra lui mai mult de 120 de pasapoarte false, precum si alte documente falsificate purtind antetul a cel putin trei tari europene, relateaza AFP.
Mohamad Mehdaui, in virsta de 42 de ani, a fost arestat marti seara in Nana, unul dintre cartierele cu probleme ale capitalei thailandeze. El avea asupra sa 60 de pasapoarte false spaniole, 30 portugheze si 30 belgiene.
Politia a mai confiscat material de siguranta folosit de autoritatile spaniole si portugheze pentru emiterea unor documente oficiale, precum si 30 de carti de identitate belgiene si o cantitate importanta de bancnote straine.
Politia a apreciat ca, "potrivit primelor elemete ale anchetei, suspectul facea parte dintr-o banda care se ocupa cu falsificarea pasapoartelor spaniole, portugheze si belgiene, care erau vindute apoi printr-un intermediar in Anglia". Fortele de ordine au precizat ca fiecare document costa 50.000 de bati (1.000 de euro).
Incepind din februarie 2004, politia thailandeza a confiscat mai mult de 1.400 de pasapoarte false, iar 17 cetateni straini au fost arestati.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii