Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Boloni a fost demis de la AS Monaco

Tehnicianul Ladislau Boloni a fost "dispensat temporar din functia de antrenor al echipei AS Monaco" si inlocuit "pina la noi ordine" de secundul Laurent Banide, a anuntat, luni, presedintele clubului monegasc, Michel Pastor, citat de AFP.
"Laszlo Boloni este dispensat temporar din functia de antrenor. El va fi inlocuit, pina la noi ordine, de Laurent Banide", a declarat Pastor, in cadrul unei conferinte de presa.
Pastor a mai precizat ca se va intilni cu Boloni "in cursul saptaminii" pentru a negocia plecarea sa.
Banide, in virsta de 38 de ani, a fost secundul lui Francesco Guidolin la AS Monaco in sezonul trecut si cel al lui Ladislau Boloni in acest sezon. Anterior, el s-a ocupat de echipe unde-16 a gruparii AS Monaco. banide a condus antrenamentul de uni dimineata.
Boloni, in virsta de 53 de ani, a preluat echipa AS Monaco in vara, el venind de la Rennes. Ca antrenor, Boloni a cistigat liga secunda franceza, in 1998, cu Nancy, iar apoi campionatul Portugaliei, in 2002, cu Sporting Lisabona.
AS Monaco ocupa locul 19, penultimul in clasamentul din Ligue 1, cu 7 puncte, unul mai mult decit ultima clasata, FC Nantes, formatie la care este legitimat internationalul roman de tineret Claudiu Keseru. In primele 10 etape din campionat, AS Monaco a obtinut doua victorii si un egal, insa a inregistrat sapte infringeri.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii