Mergi la conţinutul principal

BNS specializeaza sindicalisti braileni in accesarea de proiecte structurale

In perioada urmatoare, un grup de membri de sindicat ai filialei locale a Blocului National Sindical (BNS) vor pleca intr-o tabara de pregatire organizata de confederatia amintita scopul fiind acela de a fi specializati in scrierea de proiecte pentru accesarea de fonduri structurale. Asa cum a explicat presedintele BNS, Dumitru Costin, in acest an au mai fost organizate astfel de cursuri pentru membri de sindicat din 4 euroregiuni ale tarii, iar pina la finele acestui an urma sa fie finalizate aceste cursuri pentru toti cei circa 300 de membri de sindicat la nivel national. "Din partea filialei Braila vor participa 8 tineri salariati in 4 societati comerciale locale, selectati strict in baza unor criterii cum ar fi absolvirea de cursuri superioare de invatamint, cunostinte temeinice de limbi straine si cunostinte de operare PC. Cursurile vor avea loc in perioada 4 - 7 septembrie la Eforie si vor fi suportate de catre confederatie. Este practic o investitie in viitor pentru ca acestia vor fi specialistii confederatiei care vor scrie proiecte pentru accesarea de fonduri structurale, noi fiind unica structura a societatii civile de tip sindicat care face o asemenea investitie", ne-a declarat Costin. De asemenea, sursa citata a explicat ca urmeaza inca alte doua etape de specializare a celor 300 de tineri membri BNS la nivel national, in octombrie si decembrie urmind a fi organizate noi cursuri la care vor fi prezenti experti din partea Comunitatii Europene. In plus, presedintele BNS a adaugat ca, in paralel, participantii la aceste cursuri au acces la o forma de invatamint la distanta pe teme legate de scrierea de poriecte organizata, de asemenea, de catre confederatie.
Important de mentionat este ca cei 8 membri de sindicat braileni care vor participa la cursurile BNS-ului sint salariati ai "Braiconf", "Promex", Compania Nationala Posta Romana si "Aker Braila".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro