Skip to main content

Blazer este cistigatoarea editiei 2006-2007

Etapa a 13-a, penultima a Campionatului Ligii a III-a la fotbal in sala, nu a consemnat nici o surpriza desi ea s-ar fi putut produce in derby-ul dintre Blazer si Monolit.
Cel mai puternic joc al rundei, intre doua formatii care au in componenta fosti si actuali jucatori de Divizia C, a inceput in nota de dominare a liderei, dar Monolit a reusit sa modifice prima tabela prin Moldoveanu care, in minutul 3, a transformat o lovitura de pedeapsa de la 6 metri. Trei minute mai tirziu, in urma unei lovituri libere indirecte, Anghelina a restabilit egalitatea.
Portarul Blazerului a aparat doua lovituri de la 10 metri, iar in replica Stefanita a sutat dintr-o pozitie foarte buna in bara portii aparate de Liviu Puznava. In ultimele minute a iesit la rampa jucatorul gazdelor, Dorian Nistor, care a dus scorul la 3-1 insa Blazer a plecat la cabine cu un avans de un singur gol deoarece Moldoveanu a marcat in minutul 19.
Imediat dupa reluare, Moldoveanu a restabilit egalitatea si a relansat jocul, dar in timp ce Blazer a reusit sa fructifice majoritatea actiunilor de poarta, Monolit a ratat foarte mult si astfel lidera s-a impus cu 9-3. Cu o etapa inaintea incheierii campionatului, Blazer este deja cistigatoarea editiei 2006-2007 a campionatului de fotbal in sala brailean, asigurindu-si in acest fel participarea in Liga a II-a.
In cel de-al doilea meci al serii, Forta, cu Rosu in mare verva de gol, a invins cu 11-7 pe Phoenix.
Vineri, Prod Romario, de la care s-au detasat Matei si Ionut Cataros, a trecut cu 10-7 pe Amicii Boys, iar Akcent a dispus de Real cu 7-4, principalii marcatori ai invingatorilor fiind Daniel Neamu, Silviu Craciun si Cosmin Manolache, toti cu cite doua goluri.

Rezultatele inregistrate in etapa a 13-a:
Real - Akcent 4-7
Amicii Boys - Prod Romario 7-10
Blazer - Monolit 9-3
Phoenix - Forta 7-11

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu