Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Blazer este cistigatoarea editiei 2006-2007

Etapa a 13-a, penultima a Campionatului Ligii a III-a la fotbal in sala, nu a consemnat nici o surpriza desi ea s-ar fi putut produce in derby-ul dintre Blazer si Monolit.
Cel mai puternic joc al rundei, intre doua formatii care au in componenta fosti si actuali jucatori de Divizia C, a inceput in nota de dominare a liderei, dar Monolit a reusit sa modifice prima tabela prin Moldoveanu care, in minutul 3, a transformat o lovitura de pedeapsa de la 6 metri. Trei minute mai tirziu, in urma unei lovituri libere indirecte, Anghelina a restabilit egalitatea.
Portarul Blazerului a aparat doua lovituri de la 10 metri, iar in replica Stefanita a sutat dintr-o pozitie foarte buna in bara portii aparate de Liviu Puznava. In ultimele minute a iesit la rampa jucatorul gazdelor, Dorian Nistor, care a dus scorul la 3-1 insa Blazer a plecat la cabine cu un avans de un singur gol deoarece Moldoveanu a marcat in minutul 19.
Imediat dupa reluare, Moldoveanu a restabilit egalitatea si a relansat jocul, dar in timp ce Blazer a reusit sa fructifice majoritatea actiunilor de poarta, Monolit a ratat foarte mult si astfel lidera s-a impus cu 9-3. Cu o etapa inaintea incheierii campionatului, Blazer este deja cistigatoarea editiei 2006-2007 a campionatului de fotbal in sala brailean, asigurindu-si in acest fel participarea in Liga a II-a.
In cel de-al doilea meci al serii, Forta, cu Rosu in mare verva de gol, a invins cu 11-7 pe Phoenix.
Vineri, Prod Romario, de la care s-au detasat Matei si Ionut Cataros, a trecut cu 10-7 pe Amicii Boys, iar Akcent a dispus de Real cu 7-4, principalii marcatori ai invingatorilor fiind Daniel Neamu, Silviu Craciun si Cosmin Manolache, toti cu cite doua goluri.

Rezultatele inregistrate in etapa a 13-a:
Real - Akcent 4-7
Amicii Boys - Prod Romario 7-10
Blazer - Monolit 9-3
Phoenix - Forta 7-11
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii