Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Benazir Bhutto este impiedicata sa iasa din casa

Fostul premier pakistanez, Benazir Bhutto, a fost oprita de fortele de politie, care i-au inconjurat locuinta, sa iasa din locuinta sa din Islamabad pentru a participa la un miting al partidului sau, interzis prin impunerea starii de urgenta, potrivit purtatorului sau de cuvint, citat de AFP.
"Ea a incercat sa iasa din casa, dar politia a obligat-o sa se intoarca, iar noi incercam sa gasim o alta modalitate pentru a o ajuta sa iasa", a declarat Naheed Khan.
Politia, care a incercuit inca de dimineata resedinta ei din capitala, a plasat-o efectiv sub arest la domiciliu pentru a o impiedica sa organizeze un miting, pe motiv ca acest lucru este interzis prin starea de urgenta instaurata in urma cu sapte zile si ca este vizata de amenintari "precise" cu atentate islamiste.
Bhutto a fost contactata telefonic si a confirmat ca a incercat in permanenta sa iasa din casa pentru a participa la mitigul partidului sau interzis prin starea de uregenta, dar a fost oprita de politie.
"Incerc in continuu sa ies din casa pentru a participa la adunare, ma aflu in masina, iar femeile din partidul meu au inlaturat cu miinile goale baricadele care blocheaza drumul", a afirmat aceasta.
"Este o lupta pentru democratie", a sustinut ea in urma cu doua zile in timp ce facea apel la organizarea unor manifestatii de protest fata de instituirea starii de urgenta in urma cu o saptamina de presedintele Musharraf.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii