Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

BCR lanseaza campania dobinzilor mici la credite

Banca Comerciala Romana (BCR) ofera reduceri, de pina la doua puncte procentuale la credite in cadrul campaniei promotionale "Prinde valul de oferte BCR" care se va desfasura pina la data de 29 septembrie 2006.
BCR reduce marja de produs pentru creditul nenominalizat in lei - Divers Extra BCR - cu dobinda revizuibila semestrial pe termen scurt, mediu si lung cu 2 la suta. Astfel, dobinda finala in cazul contractarii unui credit Divers Extra BCR in perioada campaniei va fi de 10 la suta, in cazul creditelor luate pe termen scurt si de 10,5 la suta, in cazul celor luate pe termen mediu si lung.
Creditul Divers Extra BCR se acorda pentru satisfacerea nevoilor personale ale imprumutatului, suma maxima ce poate fi imprumutata fiind de 10.000 EUR (echivalent RON) pe o perioada de maximum 10 ani.
De asemenea, BCR reduce marja de produs pentru creditul nenominalizat in lei garantat cu garantii reale mobiliare/imobiliare - MaxiCredit Extra BCR - cu dobinda revizuibila semestrial pe termen scurt, mediu si lung cu 2 la suta. Dobinda finala pentru un credit MaxiCredit Extra BCR, in aceasta perioada, este de 9 la suta, in cazul creditelor luate pe termen scurt si de 9,5 la suta, in cazul celor luate pe termen mediu si lung.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii