Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Batut si cu banii luati

Un sofer profesionist brailean, oprit sa se odihneasca, a fost atacat de 5 indivizi inarmati cu rangi.
Dupa mai multe ore de condus duba Peugeot, apartinind firmei al carei angajat este, Vasile Musat (38 ani) a tras pe dreapta, la 5 km de intrarea in Mizil (jud. Prahova), pentru a se odihni.
La citva timp dupa ce a adormit, Vasile Musat a simtit ca se zgiltiie masina si a vazut cum geamurile laterale ale cabinei se fac tandari. "Am crezut, initial, ca a intrat o alta masina in mine. Apoi, am apucat doar sa vad niste barbati inarmati cu rangi. Pina sa realizez ce se intimpla, unul dintre ei m-a lovit cu o ranga in cap. Nu l-am observat, fiindca a venit prin spatele meu", ne-a relatat victima. Cei cinci barbati, l-au coborit pe acesta cu forta din cabina si au inceput sa-l loveasca cu pumnii, cu picioarele si cu rangile pe care le aveau asupra lor. De asemenea, victima sustine ca cei cinci au incercat sa fuga cu duba, dar nu au reusit sa porneasca motorul. In timp ce atacatorii scotoceau prin cabina in cautare de bunuri pe care sa le fure - dupa ce au luat banii si bijuteriile aflate asupra victimei -, barbatul a avut prezenta de spirit sa se ascunda in partea din spate a dubei si sa traga sigurantele. Politia, care a fost anuntata de unul dintre conducatorii auto care au trecut prin zona respectiva, s-a deplasat la fata locului, dar cei cinci disparusera fara urma.
Barbatul a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta Braila - corp A, (deoarece a refuzat sa fie internat la Mizil) unde, potrivit declaratiei dr. Horia Dragoi, purtatorul de cuvint al unitatii spitalicesti, a fost diagnosticat cu "traumatism la nivelul membrelor inferioare, toracelui, plagi intepate la nivelul coapselor si gambelor si traumatism cranio-facial".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii