Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Batut in plina strada, de trei indivizi

Un tinar de 20 de ani din municipiu a fost calcat in picioare, la modul propriu, de niste indivizi despre care se spune ca ar fi dintr-o grupare de cartier. Angelica I. povesteste ca se afla in cartierul Viziru, unde isi condusese iubita acasa, cind in dreptul sau s-a oprit o masina din care au coborit cinci indivizi, dintre care trei l-au atacat cu pumnii si picioarele. In timp ce acesta era calcat cu picioarele pe cap, prin zona trecea Dumitru Girbacea, presedintele Consiliului Local al Tinerilor, care, fara sa stea pe ginduri, a intervenit si i-a imbrincit pe doi dintre atacatori, care, descumpaniti de o astfel de reactie din partea unui trecator, au fugit.
"M-am dus sa-mi conduc prietena acasa si deodata, au coborit trei insi dintr-o masina si m-au luat la bataie. M-au lovit cu pumnii si cu picioarele si mi-au dat peste tot, nici nu mai stiu. In timp ce ma batea, a intervenit un domn, s-a bagat intre ei, si au fugit. Ii cunosc pe cei care m-au lovit, sint din lumea interlopa. A fost o neintelegere, m-au batut nevinovat. M-au vazut ca stateam de vorba cu un baiat care este dintr-o grupare rivala si li s-a parut ca am vreo treaba cu dusmanii lor, dar eu nu am nici o legatura cu aceia, stateam doar de vorba. L-au sunat pe varul meu si i-au spus sa ma avertizeze ca, daca ma prind, ma bat", ne-a declarat victima.
Angelica I. a fost ajutat de Girbacea sa se ridice de jos si, batut mar, cu rani la cap si tirindu-si piciorul drept, a fost transportat de acesta la spital, pentru a primi ingrijiri medicale, si la Politie, pentru a depune reclamatie.
"Nu am putut sa asist indiferent cum cinci derbedei il calcau efectiv in picioare pe un necunoscut. Cind am ajuns in dreptul lor, il calcau cu picioarele pe cap. Mi-am asumat tot riscul, am intervenit, am anuntat Politia si, din cite am inteles, respectivii au fost deja retinuti. Mi-am dat seama ca este ceva in neregula de cum am vazut masina respectiva, care a frinat brusc in dreptul baiatului acela. A fost un risc sa intervin, am fost constient de asta, dar poate pentru faptul ca am facut si sport la viata mea, nu m-am temut sa ma bag intre ei. Cred ca s-a intiparit in mintea acestor indivizi ideea ca nimeni nu intervine si din cauza aceasta isi permit, in plina zi, sa agreseze necunoscutii sau cunoscutii pentru care au ei anumite resentimente", ne-a spus Girbacea.
Politistii i-au identificat pe presupusii agresori, doi dintre acestia fiind sanctionati contraventional pentru tulburarea linistii publice, iar ceilalti trei, care l-au lovit pe tinar, fiind cercetati penal pentru lovire. "In cauza s-a intocmit dosar de cercetare penala si in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale acordate victimei se vor dispune masurile legale", ne-a declarat subinsp. Jenel Sogor, purtator de cuvint la IJP Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii