Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Batrini aruncati in strada de nepoti

Mai multi locuitori din cartierul Chercea ne-au sesizat in legatura cu faptul ca doi batrini au fost dati afara din casa chiar de nepotii lor. Ilinca Raducanu, 63 de ani si Ion Pascu, 65 de ani au dormit sub cerul liber doua nopti, in fata casei unui cetatean de pe str. Comuna din Paris.
Reprezentantii Directiei de Asistenta Sociala (DAS) au preluat cazul virstnicilor din str. Vasile Bancila nr. 22 bis. In urma anchetei sociale, salariatii DAS au constatat ca imobilul este pe numele Marinelei Teodorescu, fiica unuia dintre cei doi napastuiti. Aceasta a decedat in urma cu 3 ani, dar nici pina acum nu a fost realizata succesiunea. In casa locuieste un nepot, Adrian Lipan, cu care oamenii nu se inteleg prea bine. "Am discutat cu politistul de proximitate din zona si ne-a explicat ca la 2,3 zile se deplasa la aceasta familie din cauza conflictelor, al batailor. Toate acestea se intimplau si pe fondul consumului de alcool. Adrian Lipan spune ca pe bunica vrea sa o primeasca, dar pe bunicul, nu. Cei doi virstnici locuiesc in concubinaj din 1990. Femeia nu are pensie, iar batrinul are in jur de 2,4 milioane lei pe luna", ne-a declarat Laura Popa, asistent social. Chiar daca numai batrinul a fost dat afara din casa, el a fost urmat de consoarta sa pentru ca s-au inteles bine de cind sint impreuna. Si-au luat cu ei doar niste paturi, mincare si ce au mai primit de la oameni. In urma interventiei reprezentantilor DAS, cei doi virstnici au internati pe perioada nelimitata la Centrul de Ingrijire si Asistenta Sociala "Sf. Maria" din Baldovinesti. Ei au acceptat cu bucurie solutia deoarece au spus ca s-au saturat de bataile si de scandalurile pe care le-au indurat acasa.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii