Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bataie crunta intre liceeni

Bataie cu pumnii si cu picioarele, in fata Scolii de arte si meserii, de pe Soseaua Rimnicu Sarat. Un elev de 17 ani a fost calcat in picioare de niste colegi, cu virste cuprinse intre 15 si 17 ani, pe motiv ca acesta i-ar fi injurat. Bataia a fost intrerupta de o patrula de jandarmi, care trecea prin zona. Oamenii legii i-au imobilizat pe batausi, i-au perchezitionat, pentru a se asigura ca nu au arme albe, si i-au dus la sediul Jandarmeriei, pentru cercetari. Intrebati de ce l-au batut pe colegul lor, agresorii au marturist ca i-a nemultumit faptul ca au fost injurati "de morti".
"M-a injurat de morti, si l-am pus la zid, si l-am lovit cu pumnul. I-am mai dat si in spate, dar atit, nu stiu de unde are restul vinatailor", le-a declarat jandarmilor unul dintre batausi. "Si pe mine m-a injurat. Saptamina trecuta am avut inmormintare, la bunica, si el m-a injurat de morti. I-am dat un picior in piept, in rest, eu nu l-am lovit", a marturisit un alt elev. "De ce sint aici? De prost. Eu nu i-am dat decit un pumn. Nu aveam nimic cu el, dar treceam pe aici si am vazut ca prietenii mei il bat si mi-au zis ca sa-i ajut si eu. Dar nu l-am lovit cine stie ce...", a explicat un al treilea.
Cel agresat, Florentin P., sustine ca nu stie de ce a fost batut. "Am iesit de la scoala si au dat navala peste mine, pur si simplu au inceput sa ma bata, fara vreun motiv. M-au inghesuit si au inceput sa ma loveasca la cap cu pumnii si eu m-am ferit, si ei au dat si cu picioarele", le-a declarat jandarmilor elevul care a cazut victima agresiunii colegilor sai, cu fata plina de singe.
"Jandarmii braileni au depistat un grup de 5 tineri care agresau un coleg, in fata unei institutii de invatamint. Persoanei agresate i s-au acordat ingrijiri medicale, iar cei 5 au fost adusi la sediul Inspectoratului de Jandarmi, pentru cercetari" ne-a declarat, ieri, lt.col. Mihai Vlasceanu, din cadrul Jandarmeriei Braila.
Celor cinci elevi le-au fost intocmite actele premergatoare cercetarii penale, pentru vatamare corporala.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii