Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bani mai multi pentru copii, cultura si sanatate

Consiliul Judetean Braila a aprobat recent o noua rectificare bugetara, ca urmare a incasarii unor venituri suplimentare, fata de cele estimate initial, la bugetul pe anul in curs. Astfel, suma suplimentara totala de 3.662 mii lei a fost impartita dupa cum urmeaza : * 1.949 mii lei, pentru acoperirea diferentelor rezultate la cheltuielile de personal, ca urmare a aplicarii prevederilor Ordonantei 6/2007 * 200 mii lei, pentru efectuarea de cheltuieli de investitii in cadrul aparatului propriu al CJ * 21 mii lei, pentru efectuarea de cheltuieli de investitii in cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta * 1.378 mii lei, pentru investitii la Spitalul Judetean de Urgenta Braila * 114 mii lei, pentru participare la capitalul social al SC Protectia Plantelor SRL. In ceea ce priveste suma repartizata bugetului propriu al CJ, aceasta va fi impartita astfel: 1.289 mii lei, pentru aparatul propriu, 50 mii lei, pentru Muzeul Brailei, 180 mii lei, pentru Scoala de Arte si Meserii, 80 de mii lei, pentru Biblioteca Judeteana, 150 de mii lei, pentru Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, 17 mii lei, pentru centrele de asistenta sociala si 30 de mii lei, pentru Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala.
Cele 200 de mii de lei pe care si le-a atribuit CJ vor fi folosite pentru achizitionarea de masini "ce vor inlocui autoturismele uzate, carora le-a expirat perioada de garantie. Autoturismele vor fi achitate cu plata integrala, evitindu-se astfel costuri suplimentare (dobinzi si comisioane) pe care le-ar implica achizitionarea in sistem leasing", dupa cum se arata in expunerea de motive semnata de presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu. In ceea ce priveste banii alocati ISU, acestia vor fi folositi, printre altele, pentru achizitionarea a doua autospeciale pentru transport munitie. Transferurile catre Spitalul Judetean de Urgenta vor fi utilizate pentru executarea de lucrari de reparatii capitale la incinerator, reabilitarea punctului de distributie a energiei electrice, reparatii ale cazanului de aburi pentru sterilizare, mijloace fixe pentru neurochirurgie si truse de urgenta.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii