Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bani comunitari pentru centre de informare europeana

Comisia Europeana, prin reprezentanta sa in Romania, lanseaza un apel pentru propuneri de proiecte in vederea selectarii structurilor eligibile pentru o subventie de functionare anuala si asistenta tehnica in schimbul gazduirii unuia sau mai multor centre de informare desemnate colectiv ca "Reteaua de Informare Europe Direct" pentru anul 2008.
Pentru a putea fi luate in considerare pentru selectie, structurile gazda trebuie sa depuna propuneri clar identificabile folosind Formularul de Aplicatie, sa fie organizatie de drept public sau de drept privat cu misiune de serviciu public si sa nu faca parte din niciuna din categoriile excluse de articolele 93. si 94 din Regulamentul Financiar aplicabil bugetului Comunitatilor Europene.
Bugetul maxim alocat pentru 2008 este de 576.000 de euro, sub rezerva disponibilitatii fondurilor bugetare. Subventia de functionare pentru fiecare centru din cadrul structurii gazda este cuprinsa intre minimum 12.000 de euro si maximum 24.000 de euro pe an. Subventia de functionare poate reprezenta cel mult 50% din cheltuielile de functionare eligibile pentru fiecare centru pentru care este acordata.
Propunerile pentru proiecte se depun pina cel tirziu 21 septembrie 2007, ora 17.00, la Centrul de Informare al Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Calea Victoriei nr.88, Bucuresti, 010085.
Propunerile de proiecte trebuie depuse, pe suport de hirtie, fie prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, cu data postei cel mai tirziu 27 septembrie 2007, fie inminata direct, prin depunere in persoana sau reprezentant autorizat (inclusiv servicii de curierat particulare).
Documentele necesare pot fi descarcate de pe saitul www.infoeuropa.ro (impreuna cu termenii de referinta si alte documente relevante pentru prezentul apel) sau pot fi obtinute de la Centrul de Informare al Reprezentantei Comisiei Europene in Romania.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii