Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Banel Nicolita: Sper sa am o evolutie mai buna ca in ultimele sase luni

Mijlocasul Banel Nicolita a declarat, luni, ca spera sa-si imbunatateasca evolutiile la formatia Steaua si crede in sansele echipei din Bulevardul Ghencea de a trece de FC Sevilla, in 16-imile Cupei UEFA.
"Sper sa nu mai dezamagesc ca anul trecut si vreau sa fac tot ceea ce depinde de mine pentru asta. Am avut o evolutie mai proasta in tur, in ultimele sase luni. Regret si ca nu am jucat finala Cupei UEFA si gafa facuta pe Santiago Bernabeu. Le multumesc colegilor, suporterilor si antrenorilor ca au fost alaturi de mine, pentru ca a fost un moment foarte greu din viata mea si m-au ajutat sa trec peste el", a spus Nicolita, care crede ca brazilianul Andrey va fi un portar foarte bun.
Intrebat daca Steaua poate trece de FC Sevilla in Cupa UEFA, Nicolita a raspuns: "De ce nu? Dar va fi foarte greu. FC Sevilla este echipa momentului, dar noi speram, sa facem doua meciuri foarte bune. Sevilla este foarte buna, mai ales in atac, dar ne vom lua toate masurile. Sper sa-mi poarte noroc Sevilla si acum ca si la meciul cu Betis. Spania, Spania, Spania. Am avut rezultate pozitive acolo".
Banel Nicolita se teme ca ar putea pleca jucatori de la Steaua si a subliniat ca stelistii inca se mai gindesc la titlu, desi, inainte de retur, au cu 13 puncte mai putine decit Dinamo.
Fundasul Stelian Stancu sper ca Spania sa poarte noroc Stelei la meciul cu FC Sevilla. "Sevilla este o echipa pe val, dar dupa cum vedeti au pierdut si ei. Spaniolii sint buni ca echipa. Sa speram ca Spania ne va purta noroc. La Steaua m-a impresionat mentalitatea organizarea din cadrul clubului si forta de echipa. Daca vor pleca jucatori, vin altii in loc si se face iar o echipa. Pina nu mai sint deloc sanse matematice la titlu, noi speram", a spus Stancu.
El a afirmat ca noua achizitie a Stelei, brazilianul Andrey, are fizic de portar. "L-am vazut aseara pe Andrey prima oara, in teren nu l-am vazut, insa oricum are fizic de portar", a spus Stancu, care a mentionat ca a venit primul la vizita medicala, deoarece ii place "sa le ia fata la toti".
Componentii echipei Steaua au efectutat, luni dimineata, vizita medicala la Institutul National de Medicina Sportiva (INMS) din Bucuresti.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii