Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bandarica a salvat Victoria Traian de la un semiesec pe teren propriu

In prima etapa a returului, in Liga a IV-a nu s-a produs nici o surpriza. Echipele care aspira la promovare, Victoria Traian si Eldomir Viziru, continua dialogul de la distanta, ambele trecindu-si in cont cite o victorie.
Formatia din Traian cu noile achizitii in lot, Florian Bulancea si Costel Bandarica, a reusit sa se impuna greu, in prelungirile celei de a doua reprize in fata Victoriei din Cazasu. Bandarica a marcat inca din minutul 18 si spectatorii din Traian anticipau un scor fluviu numai ca in minutul 31 Tudorel Tanase a inscris golul egalizator si a relansat partida. Meciul parea ca se va incheia nedecis, dar in prelungiri clasa lui Bandarica si-a spus cuvintul fostul jucator al Daciei Unirea si al Petrolului Ianca reusind sa le asigure gazdelor inca un succes care mentine echipa antrenata de Emil Cataros pe primul loc in clasament.
Eldomir Viziru a avut o sarcina mult mai usoara in deplasarea de la Dedulesti. Formatia lui Vasile Darie a marcat de patru ori in prima repriza prin Constantin Nicoara (min. 21), Razvan Iacob (min. 25), Lilian Constantin (min. 29) si Cristian Pascu (min. 450, iar in partea secunda nu a facut altceva decit sa conserve rezultatul.
O partida cu multe ocazii de o parte si de alta s-a derulat la Urleasca intre FC-ul din localitate si SC Adevarat. Elevii lui Marcel Adascalului au marcat primii prin Iulian Ilie (min. 32) insa in ultimul minut de joc al primei reprize gazdele au reusit sa egaleze dupa o actiune colectiva finalizata de Alin Mihai. In partea a doua a meciului s-a jucat pe contre insa nici una dintre combatante nu a mai reusit sa inscrie.
CS Faurei pe teren propriu si CSO Ianca in deplasarea de la Gaiseanca au marcat cite cinci goluri fiecare si cu siguranta ele vor fi echipele care vor arbitra lupta pentru locul intii in campionatul Ligii a IV-a brailene.
Dupa etapa inaugurala a returului Victoria Traian se mentine lidera cu 39 de puncte, urmata de Eldomir Viziru si CSO Ianca cu 38 si respectiv 30 de puncte.

Rezultatele inregistrate in prima etapa a returului:
Viitorul Ianca - Avintul Ciresu 3-1
Victoria Dedulesti - Eldomir Viziru 0-4
FC Urleasca - SC Adevarat 1-1
CS Faurei - Comagrim Dudesti 5-1
Victoria Traian - Victoria Cazasu 2-1
Vointa Gaiseanca - CSO Ianca 0-5

Rezultatele inregistrate in campionatul judetean de fotbal:
Seria I
FC Steaua Braila - Avintul Chiscani 1-2
Soimii Unirea - Dunarea Tichilesti 3-3
Infratirea Gemenele - Pandurii Tudor Vladimirescu 2-1
Spicul Rimnicelu - Unirea Tricolor Scortaru Vechi 4-1
Recolta Tufesti - Romgal Romanu 3-3
Stanriz Stancuta - Unirea Maxineni 4-3
Rompas Vadeni - Dacia Bertesti 2-0

Seria a II-a
Vointa Baraganu - Petrolul Ulmu 3-1
Spicul Zavoaia - Viitorul Galbenu 1-5
Vointa Sutesti - Steaua Satuc 2-2
Vointa Plopu - Vointa Faurei Sat 4-2
Steaua Perisoru - AS Jirlau 0-3 * omologat
AS Bordei Verde - Recolta Ciocile 3-0
Tractorul Viziru - Unirea Gradistea aminat
* Partida de la Perisoru a fost intrerupta in minutul 37 din cauza lipsei asistentei medicale.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii