Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Banaru i-a salvat pe braileni in primul amical dupa cantonamentul montan

Miercuri, dimineata, pe stadionul Progresul, CF Braila a remizat, 1-1 cu Gloria Buzau, in primul amical sustinut de braileni dupa revenirea din cantonamentul montan.
Oaspetii au deschis scorul in minutul 20 prin Jaber, la o gafa a portarului brailean Iordache si au continuat sa domine, dar pina la finalul primei reprize tabela a ramas nemodificata.
Brailenii au fost mai activi in partea a doua a intilnirii si in minutul 60 au reusit sa restabileasca egalitatea prin Banaru care a transformat o lovitura de la 11 m, acordata de arbitrul de centru in urma unui fault in careul buzoian asupra lui Elek.
"A fost un meci de angajament in care au lipsit fazele de poarta. S-a vazut ca avem conditie fizica buna, in schimb sintem deficitari la factorul tehnico-tactic, firesc, pe undeva, pentru ca s-a lucrat putin pina acum la acest capitol. In urmatoarele partide de verificare vom incerca sa cristalizam relatiile de joc, iar startul returului sa ne gaseasca intr-o forma sportiva buna" a declarat Ionel Iuga, la finalul meciului.
CF Braila: Iorga - Bosoi, Ghidarcea, Olenic, Moldoveanu - Tismanaru, Rancan, Macare, Rosu - Banaru, Elek.
In repriza a doua au mai evoluat Girleanu, M. Munteanu, M. Coman, Hristian si Alexandru Balaban, jucator nascut in 1988 care a inceput fotbalul la Braila, dar apoi a fost component al Scolii de fotbal de la Nucet care ii apartine lui Anghel Iordanescu, fostul selectioner al nationalei Romaniei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii