Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bai SRI, asculta ce-ti zic eu acum

Asadar si prin urmare, Primul Marinar al Tarii s-a luat din nou de viata mea si a colegilor care au serviciu la ziar. Daca nu l-as sti de spanchi, as comite o ofensa adusa autoritatii si l-as ameninta pe Basescu ca-i scot un ochi pentru ca ne-a luat peste pix, ca sa nu zic totusi picior, ca s-ar basica d-na Udrea. Cum adica, bai Traiane, adica io nu-s atit de important incit sa fiu monitorizat, ascultat si filat de spionii din SRI? Parerea mea este ca marinelul a vrut sa insinueze ca eu si colegii mei din presa ne ocupam numai de rubrica "Meteo", ca facem materiale explozive despre unde anume este amplasat radarul si, atunci cind sintem inspirati, mergem in piata sa luam preturile la gogosari si portocale.
Vreau sa va spun, domnule presedinte, ca ati gresit amarnic atunci cind ati intrebat "Ce aveti voi, ziaristii, in cap si nu spuneti pe gura?". Personal, va pot spune ca am multe in cap. Poftim, acum imi vine in cap sa scriu un sir de materiale halucinante despre dumneavoastra si relatia neprincipiala cu Securitatea, despre aventurile din cimpul muncii cu Elena Udrea si despre modul in care i-ati scris sentinta lui Dinu Patriciu. Detin probe indubitabile, fotografii netrucate si inregistrari audio & video din care reiese clar cit de bun si corect presedinte esti dumneata. Ei, acum crezi ca domnu' Timofte de la SRI-ul lu' matale ar fi interesat sa ma puna oleaca sub supraveghere, sa vada ce prostii vorbesc eu la mobil cu gagicile? A, inca ceva: domnu' Basescu, stii ce-mi vine in cap acum si n-o spun pe gura? S-o sun pe d-na Udrea si sa-i transmit ca tu mi-ai zis ca are curu' mare!
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii