Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bagat in spital de un echipaj de la "Ying Yang Security"

Un tinar a fost batut de fortele de ordine si paza ale firmei "Ying Yang Security" care efectueaza controlul pe mijloacele de transport in comun si lasat sa zaca in fata dispeceratului din Bariera Calarasilor. Marius Nae, in virsta de 30 de ani, a reclamat ca, in urma cu citeva zile, a fost batut crunt de doi agenti de paza de la firma amintita care insoteau echipa de control pe tramvai. Acum reclamantul este internat in sectia de Urologie a Spitalului Judetean de Urgenta fiind diagnosticat cu politraumatism cu afectari renale. Tinarul povesteste ca incidentul s-a iscat in momentul in care a prezentat spre control biletul, iar cei de la firma de paza au spus ca de fapt tichetul nu fusese compostat si au vrut sa-l dea jos. "Eu am compostat biletul, dar aparatul era blocat de o fisa care ulterior a fost scoasa chiar de catre vatman", ne-a povestit Marius Nelu prezentind un bilet "Braicar". "Cei de la control erau 4 in echipa - doua femei si doi barbati, unul in civil pe nume Eremia Liviu, iar celalalt in uniforma, dar nu-i am numele -, m-au acuzat ca nu am compostat biletul si eu nu am cedat si m-am contrazis cu ei. M-au plimbat pina la Depoul de tramvaie din Radu Negru, iar cind am ajuns in zona Dispeceratului din Bariera m-au dat cu forta jos si m-au bagat in incaperea de la parter. Acolo m-au luat la pumni si picioare de a fost nevoie sa intervina atit fetele care erau in echipa de control, cit si sefa de tura ca sa ma lase in pace. M-au tirit afara, cu pantalonii rupti, m-au trintit in fata dispeceratului si pina la urma nici nu m-au amendat. E drept ca nici eu nu m-am lasat la ei si i-am contrazis, dar nu i-am injurat si nici nu i-am jignit. Din fata dispeceratului am chemat Politia si la scurt timp a venit un agent care m-a ascultat ce i-am povestit si m-a dus la Spital", ne-a relatat victima. Acesta a adaugat ca in cursul acestei zile a fost internat la sectia Urologie a Spitalului Judetean, ca este supus unor analize medicale si dupa aceea se va prezenta la Institutul de Medicina Legala pentru a obtine un certificat care sa ateste agresiunea la care a fost supus. "Nu-i las asa, vreau ca cei doi agenti de la firma care face control pe autobuz si tramvai sa plateasca pentru ce mi-au facut. Deja cei de la Politie stiu ce s-a intimplat si au spus ca vor veni aici la spital sa stea de vorba cu mine", a mai spus Marius.

"Salariatii implicati in incident sint disponibili pentru cercetari"

Contactat de reporterii "Obiectiv", reprezentantul firmei "Ying Yang Security", Cornel Musat s-a aratat contrariat de acuzatiile tinarului si a declarat ca asteapta ca institutiile cu competente de control sa-si faca datoria si cei vinovati de cele intimplate sa plateasca. "Eu am discutat cu salariatii implicati in incident si au negat ca l-ar fi batut pe individ. Ei mi-au povestit ca au fost injurati de tinar, ca la un moment dat chiar a aruncat in ei cu ouale pe care le avea in sacosa si ca s-ar fi imbrincit. Au mai spus ca a venit la Dispecerat doua zile la rind dupa incident si a vorbit cu cei de la Politia Comunitara. Oricum, salariatii implicati in incident sint disponibili pentru cercetari si sper ca lucrurile sa se lamureasca", ne-a declarat Cornel Musat. In plus, sursa citata a spus ca va demara propria ancheta interna pentru a face lumina in acest caz, dar a subliniat ca se va baza pe ancheta Politiei.
Reamintim ca nu este primul incident de agresiune in care agentii firmei de paza sint acuzati ca au agresat braileni, un alt caz fiind inregistrat la finele anului trecut cind un tinar in virsta de 27 de ani a fost omorit in bataie de un agent de paza al societatii "Ying Yang". Victima incercase sa fure doua sticlute cu parfum din supermarket-ul "Diana". Dupa ce i s-a aplicat corectia, Mihail Barbulescu, hotul prins de agentul de la "Ying Yang Security", a fost dat afara pe usa din spate a magazinului si lasat linga un tomberon, dar cu ultimele puteri a reusit sa se tirasca pina acasa, unde a fost chemata Salvarea. Initial, tinarul a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, prezentind o plaga contuza frontala si fiind in coma. Datorita agravarii starii de sanatate, medicii au decis transportarea sa la Spitalul de Neurochirurgie Galati, insa victima a decedat in drum spre spital. Cercetarile in acest caz sint inca in derulare.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii