Mergi la conţinutul principal

A bagat mina in casieria unitatii

Pentru ca avea nevoie de bani, un brailean isi facuse obiceiul de a se imprumuta din casieria societatii la care lucra. Pentru fapta sa, Daniel George B. a fost cercetat si trimis in judecata pentru comiterea infractiunii de delapidare. Barbatul era angajat la societatea "Autoventura", in functia de merceolog, avind ca atributii aprovizionarea cu piese si accesorii auto a magazinului. Totodata, acesta raspundea de bunul mers al activitatii care se desfasura in societate. La data de 3 mai, invinuitul s-a prezentat la sediul societatii si a afirmat ca in cursul lunilor aprilie - mai si-a insusit din gestiune suma totala de 1.700 lei si in acest sens i s-a luat o nota explicativa. Ulterior, angajatul nu s-a mai prezentat la locul de munca pentru predarea gestiunii si astfel a fost constituita o comisie care a facut inventarierea bunurilor din societate. Procedura a scos la iveala faptul ca lipseau 1.000 de lei din banii de casa, la care Daniel George B. avea acces, precum si suma de 700 de lei achitata de un client caruia nu i-a eliberat chitanta si nici nu a evidentiat operatiunea in registrul de casa.
In ziua de 23 mai, administratorul societatii "Autoventura" a sesizat Parchetul de pe linga Judecatoria Braila cu privire la faptul ca fostul angajat si-a insusit in interes personal, din casieria unitatii, suma de 2.358 lei. Pe data de 8 iunie barbatul a fost supus unei expertize grafologice si a recunoscut fapta comisa, dar apoi nu a mai putut fi audiat pentru ca a disparut din tara. Anchetatorii au stabilit ca fapta invinuitului de a-si insusi, in perioada aprilie - mai, suma de 1.700 lei din casieria societatii intruneste elementele constitutive ale infractiunii de delapidare.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu