Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Badalan nu mai poate ramine in functie

Prima reactie la vestea intrarii lui Badalan in colimatorul DNA apartine liberalilor. Deputatul George Scutaru, membru in Comitetul Executiv al PNL, a declarat ieri ca seful SMG, generalul Eugen Badalan, nu mai poate ramine in functie, conform Statutului cadrelor militare, pentru ca s-a inceput urmarirea penala in cazul sau. Totodata, Scutaru a afirmat ca "decizia DNA de a incepe urmarirea penala pentru un grup de ofiteri, printre care se numara si Eugen Badalan, arata dimensiunea afacerilor dubioase care s-au facut de-a lungul anilor in Armata", a declarat Scutaru.
"Generalul Badalan si-a construit o adevarata clientela unita prin interese economice. Motivul real al conflictului dintre Badalan si ministrul liberal al Apararii, Teodor Atanasiu, l-a constituit modul in care unii generali au inteles sa foloseasca banul public", a subliniat George Scutaru, care este membru in Comisia de aparare a Camerei Deputatilor.
"In momentul in care nu s-au mai permis contracte cu incredintare directa si s-au solicitat licitatii, cind Corpul de Control al ministrului si Directia de Audit au inceput sa functioneze cu adevarat, principalul dusman al lui Badalan a devenit Atanasiu", a completat Scutaru.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii