Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ba tu esti Turnatorianu, bai!

Ce mai vuiet, ce mai jale, canci acces la dosare. Fratilor, m-au spart astia cu galagia iscata in jurul CNSAS. Ca Ticu Dumitrescu e mai presedinte decit Corneliu Turianu, ca Turianu a fost ales in mod democratic, ca Boc nu are nici o treaba cu vinzarea meciurilor privind alegerea sefului institutiei cu pricina, ca Basescu vrea sa se faca o lege prin care presa sa poata avea acces la dosarele fostei Securitati, ca Mircea Dinescu s-a lasat de baut. Stati, stati asa, ca nu a afirmat nimeni ca Mircea s-ar fi lasat de baut. A fost doar un zvon mincinos, o alta incercare de intoxicare a opiniei publice. Poftim, dupa o saptamina de dai si lupta, nici nea Ticu si nici Turianu nu au ramas presedinti. Cica a iesit un nene de vreo 42 de ani, de la nu stiu ce partid. Am vazut la tv ca tipul este profesor de istorie si ca pina de curind era doar un simplu membru in CNSAS. Acum, daca tot s-a ales un presedinte pe care nu-l mai contesta nimeni, ar fi cazul ca acest CNSAS sa scoata naibii dosarele alea de la basca si sa le puna pe masa. Sa aiba si lumea ce lectura, pentru ca nu vedeti ca toate institutiile de sondare publica spun ca romanii s-au lasat de citit imediat dupa ce au picat Bac-ul? Daaa, sigur ca da, o sa poata trupa din Romanica sa-si ia dosarele la scanat, atunci cind va recunoaste si Basescu faptul ca a colaborat cu fosta Securitate.
Pina atunci nu vom avea parte decit de alte si alte scandaluri & cafturi politice. Cum a fost, de exemplu, fumigena aia aruncata de Turianu cum ca Tariceanu ar fi colaborat cu Secu. Nu sint vreun fan infocat al lui Tariceanu, dar de data asta simt nevoia sa-i iau apararea. Sa ma bag pentru el, cum spun baietii. Poate ca si Tariceanu o fi dat cu subsemnatul la Secu, sa fie sanatos, da' ma enerveaza Turianu asta. Atita timp cit membrii CNSAS au afirmat la unison ca premierul nu a facut politie politica, nu inteleg de unde stie Turianu ca Tariceanu a dat cu ciocu' mic la Securitate? Sa inteleg ca era pe holurile Securitatii si se pregatea si el sa verse gusa, atunci cind Tariceanu isi compunea lucrarile? Nea Corneliu, vezi ca ti se vad tresele alea pe care le porti sub camasa!
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii