Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Băut și fără permis, un șofer din Surdila Greci a fugit de polițiști

* sâmbătă noapte, polițiști din Făurei au efectuat semnale regulamentare pentru oprirea în trafic a unui autovehicul, pe DN 2B *  întrucât șoferul nu a oprit, polițiștii au procedat la urmărirea acestuia * cel de la volan avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat și nu era posesor al permisului de conducere

 

O nouă urmărire a polițiștilor, pentru prinderea unui șofer care a ignorat semnalele de oprire. Evident că bărbatul aflat la volan care a fugit de polițiști avea ceva probleme, în sensul că era băut bine și nu avea nici permis.

Astfel, la data de 18 septembrie, în jurul orei 22.40, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Făurei au efectuat semnale regulamentare pentru oprirea în trafic a unui autovehicul, pe DN 2B (Brăila - Buzău). “Întrucât șoferul  nu a oprit, polițiștii au procedat la urmărirea acestuia până în localitatea de domiciliu. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Întrucât emana halenă alcoolică, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, au comunicat reprezentanții din cadrul Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.  Șoferul are 38 de ani, fiind domiciliat în localitatea Surdila Greci.

Fiind condus la spital, bărbatul a refuzat să i se recolteze probe de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără a deține permis de conducere și refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

 

Un șofer cu permisul retras se plimba cu mașina pe strada Școlilor

În aceeași seară și aproape la aceeași oră ca și în cazul anterior, un alt conducător auto certat cu legislația rutieră a fost prins de polițiști în municipiul Brăila. La data de 18 septembrie, în jurul orei 22:35, polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică l-au oprit în trafic pe un bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiul Brăila. Acesta conducea un vehicul pe strada Școlilor. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că brăileanul are permisul de conducere retras. Pe numele său a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii