Mergi la conţinutul principal

Bătrână decedată, scoasă din casă cu pompierii

Pompierii brăileni au fost solicitaţi, ieri dimineaţă, în jurul orei 10.00, să intervină pentru scoaterea unei persoane decedate din propriul apartament. Solicitarea a fost formulată de locatarii blocului 1 de pe Calea Galaţi, situat vizavi de fostul club "Progresul", care s-au plâns că, de ceva vreme, din apartamentul situat la etajul trei al scării 4 se simte un miros urât. Totodată, vecinii au relatat faptul că la una dintre ferestrele locuinţei se vede lumină şi zi, şi noapte.
"Conform procedurii, am încercat să găsim, împreună cu administraţia blocului, o rudă apropiată care ar putea să deschidă uşa apartamentului. Din păcate, nu s-a reuşit, motiv pentru care, în prezenţa reprezentanţilor Poliţiei, echipa de la Descarcerare a spart uşa locuinţei. Proprietara, Elena T., 68 de ani, a fost găsită decedată, pe podeaua uneia dintre camere. Trupul neînsufleţit a fost preluat de Medicina Legală", ne-a declarat locotenent colonelul Ştefan Stoian.
Conform Poliţiei, din primele cercetări nu s-au observat urme de violenţă. Elena Teodoru locuia singură, nu a fost căsătorită şi nu avea copii. Vecinii spun despre ea că era o persoană liniştită şi respectuoasă. Tot vecinii spun că avea un frate, profesor, cu care nu mai ţinea însă legătura de ani de zile.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro