Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bătaie cu bâte şi pietre între două grupuri de tineri la Însurăţei

* altercaţia ar fi avut loc în seara zilei de marţie, 6 iulie, în parcul din localitate * până la acest moment, cei implicaţi în scandal nu au sesizat poliţia

 

 

 

 

Bătaie cu pietre, bâte şi înjurături în parcul din localitatea Însurăţei, judeţul Brăila. Potrivit unor surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul, altercaţia ar fi avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, 6/7 iulie a.c., ora 23.00, în parcul din localitate.

Din cauza scandalului provocat de cele două găşti implicate în scandal, cetăţenilor le este frică să se mai plimbe prin respectivul parc.

Redactorii "Obiectiv-Vocea Brăilei" au intrat în posesia unei scurte filmări, destul de neclare, în care se observă, totuşi, câţiva tineri implicaţi într-o altercaţie. Unii agită bâtele, alţii aruncă cu pietre. Biroul de Presă al IPJ Brăila a precizat că în urma altercației nu au rezultat victime și că în prezent se fac cercetări pentru lovire sau alte violențe, respectiv încăierare. Vom reveni.

 
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii