Mergi la conţinutul principal

Bătaie ca-n filme, în zona unui magazin din Brăiliţa

• doi bărbați au ajuns la arest şi alţi trei tineri sunt cercetaţi sub control judiciar pentru infracțiunile de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe și distrugere • la data de 11 mai, în jurul orei 21:00, în timp ce se aflau în fața unui magazin din municipiul Brăila, șase persoane s-ar fi agresat reciproc și, ulterior, patru dintre acestea ar fi provocat distrugeri gardului unui imobil • potrivit unor surse, incidentul s-a produs în zona ANL din cartierul Brăiliţa

 

Scandal monstru în zona ANL din cartierul Brăiliţa. Şase indivizi s-au luat la bătaie, iar poliţiştii au reţinuţi cinci persoane, iar două au fost arestate preventiv.

La data de 22 mai, în urma probatoriului administrat, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brăila au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, un bărbat de 47 de ani și patru tineri cu vârstele cuprinse între 17 și 26 de ani, toți din Brăila. Aceştia sunt  bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe și distrugere. „În urma activităților de cercetare efectuate a reieșit că, la data de 11 mai, în jurul orei 21:00, în timp ce se aflau în fața unui magazin din municipiul Brăila, șase persoane s-ar fi agresat reciproc și ulterior, patru dintre aceștia ar fi provocat distrugeri gardului unui imobil. În urma conflictului, un tânăr de 28 de ani și bărbatul de 47 de ani, au suferit vătămări corporale pentru care au fost transportați la spital”, au transmis poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

La data de 23 mai, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile față de bărbatul de 47 de ani și tânărul de 26 de ani, iar față de ceilalți trei măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Soluţia Judecătoriei Brăila: „Admite, în parte, propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila. Dispune arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 23.05.2024 până la data de 21.06.2024, inclusiv, a inculpaţilor : 1. Mandoiu Emanuel, 2. Irimia Cosmin Valentin. Dispune emiterea de îndată a mandatelor de arestare preventivă pe numele inculpaţilor. Dispune luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 23.05.2024 până la data de 21.07.2024, inclusiv, faţă de inculpaţii: 3. Plopeanu Lucian Ionuţ, 4. Irimia Florentin, 5. Crăciun Albert Auraş. Impune inculpaţilor să respecte următoarele obligaţii: să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de drepturi şi libertăţi, ori de câte ori sunt chemaţi; să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; să se prezinte la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila - Biroul de Supravegheri Judiciare, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori sunt chemaţi. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro