Bătălia pe proiecte. Patru burse pentru patru tineri de valoare | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

Bătălia pe proiecte. Patru burse pentru patru tineri de valoare

• Daniela Rădulescu, numărul 1 pe lista PMP la CLM, îşi donează indemnizaţia de consilier pentru a ajuta 4 elevi talentaţi, dar care sunt lipsiţi de posibilităţi materiale

 

Ultima promisiune a Danielei Rădulescu, candidat PMP pe lista de consilieri municipali are în prim plan tot copiii. 

“Îmi doresc să sprijin tinerii talentaţi ai BRĂILEI, pe aceia care nu au o situaţie materială îndeajuns de stabilă, încât să-şi pună în valoare cu adevărat capacităţile intelectuale.

În perioada viitorului mandat de consilier local municipal, voi dona indemnizaţia către patru tineri deosebiţi de clasa a IX -a,  tineri cu potenţial de performanţă intelectuală , ce vor fi susţinuţi pe tot parcursul celor patru ani de liceu, cu câte 250 lei lunar.

Pentru mine, DANIELA RĂDULESCU, mandatul de consilier local municipal este o oportunitate de a sprijini comunitatea brăileană,  de a oferi ajutorul meu tuturor acelora care pot aduce un plus de valoare pe plan local”, declară public candidatul PMP la CLM. De altfel, nu este prima dată când oferă un astfel de sprijin. Mai precis, când ziarul “Obiectiv – Vocea Brăilei” a demarat Bătălia pe proiecte în 2012, Rădulescu a oferit o bursă unei tinere talentate de la Liceul de artă “Hariclea Darclee”. Şi s-a ţinut de cuvânt.

“De asemenea, cei patru tineri către care se îndreaptă sprijinul meu financiar vor beneficia de ajutorul echipei PMP în planul pregătirii academice (profesorii din echipa noastră sunt pregătiţi să-şi ofere sprijinul). Tinerii BRĂILEI capabili de performanţe academice vor fi mereu sprijiniţi!”, promite Daniela Rădulescu.

Şi ca să nu existe niciun fel de dubiu cu privire la alegerea celor patru bursieri, cotidianul “Obiectiv – Vocea Brăilei” va participa în mod transparent la procesul de selecţie, criteriile urmând a fi făcute publice după terminarea alegerilor şi validarea mandatelor de consilieri.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro