Mergi la conţinutul principal
BĂTĂLIA PE PROIECTE

Bătălia pe proiecte: “Terenuri de sport pentru un viitor sănătos”

• Daniela Rădulescu, numărul 1 pe lista PMP la Consiliul Local Municipal vine cu o idee realistă, extrem de apreciată de specialiştii în domeniu

 

Aflată la al treilea mandat de consilier municipal, Daniela Rădulescu, numărul 1 pe lista PMP pentru CLM, se prezintă în faţa brăilenilor cu un nou proiect. De altfel, Daniela Rădulescu deşi a candidat întotdeauna doar pe poziţia de consilier municipal s-a înscris cu iniţiative încă de la începutul campaniei Bătălia pe proiecte, demarată de ziarul nostru la localele din 2012. Şi de fiecare dată şi-a dus promisiunile la bun sfârşit, fie că a fost vorba mai întâi de o bursă, apoi de bani pentru proaspetele mămici, Rădulescu s-a ţinut de cuvânt iar pentru acest nou mandat deja şi-a propus mult mai multe proiecte, TOATE în favoarea copiilor, a mamelor dar şi a tăticilor.

Necazul cu această pandemie care parcă nu se mai termină ne-a arătat cât de importantă este mişcarea, cât de greu ne este când ni se refuză - din motive de securitate sanitară - dreptul de a ne plimba prin parcuri, de a alerga, de a ne mişca liberi cu bicicleta, de a juca în echipe volei, handbal, baschet. Pornind de la asta şi ştiind cât de importantă este mişcarea pentru sănătatea fizică şi psihică a copiilor dar şi a adulţilor, aduc în faţa dumneavoastră o propunere pe cât de simplă, pe atât de uşor de implementat: Transformarea fostelor puncte termice care deserveau cartierele Brăilei în terenuri de sport pentru toţi copiii şi adolescenţii noştri cumva prizonieri ai lumii digitale.

Cadrul legal este deja creat deoarece în CLM Brăila s-a votat schimbarea destinaţiei fostelor puncte termice. Este nevoie de autorizaţie de demolare pentru o firmă care ar putea câştiga licitaţia organizată de municipalitate în sensul amenajării terenurilor de sport în câteva locuri bine alese în municipiu. Bugetul acestei acţiuni nu are cum să fie de nesuportat pentru un municipiu de talia Brăilei, astfel că alături de locurile de joacă, dar şi de aparatele de fitness din parcuri, terenurile de sport în aer liber vor putea oferi o alternativă atractivă pentru copii, tineri, dar şi mai puţin tineri.

Daniela-Elena Rădulescu, Candidat Consiliul Local Municipal din partea Partidului Mişcarea Populară (PMP)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro